2777
2789
عنوان

چرا ملت انقد چشم تنگ شدن

62 بازدید | 10 پست

ببین کوچک ترین حال خوش یا هر چیزی از زندگیت میگی یهو یکی میگه خوش به حالت و فلان واقعا حس بد میگیره آدم حس میکنم چشماشون میوفته تو زندگی 

یعنی به این مردم بگی دارم میمیرم میگن خوش به حالت چرا واقعا میترسم دیگه با کسی حرف بزنم زندگیم گل و بلبل نیس ولی خب رفتار بقیه رم درک نمیکنم 

کافیه حرف بزنی یا میگن ما بدبخت تریم یا میگنن شانس داری 🫥

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتم حسودی همه حسودن این حسو دارن

الان از کجا فهمیدی من حسودم؟والا من حسودی نکردم فقط بدم میاد چشم کسی دنبال چیزی باشه برام زهر میشه 

دختری از دیار اهواز🫠                         کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐
اره دقیقا من واقعا از همه ادمها بیزارشدم ...هیچکس دلسوز و همدم نیس ...

اخ گفتی من میترسم واقعا بد جور

فکر نمیکنم مردم در این حد حسود باشن بنظرم حساس هستی

منظورشون این نیس که وای چرا تو فلان چیزا رو داری ایشالا از دست بدی 

یجور حسرته، که روزگار باهاش خوب تا نکرده و چیزای خوب نصیب ‌شون نشده. نه اینکه بگن چرا نصیب تو شده نصیب اونا نشده

💚🤍❤️
الان از کجا فهمیدی من حسودم؟والا من حسودی نکردم فقط بدم میاد چشم کسی دنبال چیزی باشه برام زهر میشه

تو هم یه چیزی بخوای و نداشته باشی یه حس غبطه به کسی که داره میخوری هر چقدم بگی نه این ویژگی تموم آدماس

کاش هیچوقت به دنیا نمیومدم:) 
فکر نمیکنم مردم در این حد حسود باشن بنظرم حساس هستیمنظورشون این نیس که وای چرا تو فلان چیزا رو داری ...

دقیقا از همین حس بد میگیرم از حسرت نگاه و حرفشون حتی به کوچیک ترین چیزا حس میکنم چشم کسی دنبالشه دیگه به چشم خودم خوش نمیاد 

تو هم یه چیزی بخوای و نداشته باشی یه حس غبطه به کسی که داره میخوری هر چقدم بگی نه این ویژگی تموم آدم ...

اره ولی هیچ وقت نمیگم به خودشون هیچ وقتتتتتت 

از این رفتار متنفرم طرف واقعا احساس بدی میگیره

دقیقا از همین حس بد میگیرم از حسرت نگاه و حرفشون حتی به کوچیک ترین چیزا حس میکنم چشم کسی دنبالشه دیگ ...

برا همین گفتم تو حساسی والا😕 چرا فک میکنی کسی چشمش دنبال موقعیت و زندگیه توعه؟!

💚🤍❤️
برا همین گفتم تو حساسی والا😕 چرا فک میکنی کسی چشمش دنبال موقعیت و زندگیه توعه؟!

نه فکر نمیکنم اصلا کسی چشمش دنبال زندگی من باشه شاید منظورمو بد گفتم 

کاش اینجا میشد وویس داد 

کلا میگم مثلا حتی یه چیز کوچیک که باهاش خوشحالی حتی یه گل سر تا به یکی میگی برمیگرده مگه خوش به حالت دل خوشی داری یا خوش به حالت مثلا فلان چیزو خریدی یا خوش به حالت فلان وگرنه گفتم که زندگیم تعریفی نیس