2777
2789
عنوان

از کارآموزی زایشگاه با این استادش به شدت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 124 بازدید | 17 پست
ننه بابا نمی‌ندازن اینجوری الکی تهدید می‌کننتو درستو بخون

آخه یه بار منو انداخت ترم پیش و منو ۹ ترمه کرد میترسم دوباره بندازه، فوبیا گرفتم از ترم پیش،انگیزمو از دست دادم

کاش پامو تو این مسیر نمیزاشتم

آخه وقتی بقیه رو میبینم خیلی اوضاعشون نسبت به من بهتره و فقط منم که دارم نابود میشمآخه مگه چقدر قرار ...

خوب شاید خودتون سختگیرین.غصه خور و حساسین.از مسائل گذر کنین.هر چیزی رو اندازه خودش ببینین و تصور کنید مثلا چند ساله دیگه فلان رفتار این استاد چقدر ارزش داره براتون

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب شاید خودتون سختگیرین.غصه خور و حساسین.از مسائل گذر کنین.هر چیزی رو اندازه خودش ببینین و تصور کنی ...

خوب آره از زمانش بگذره کم کم فراموش میشه، ولی الآن خیلی دارم اذیت میشم