2777
2789
عنوان

باردارم یا پریود 😐

71 بازدید | 11 پست

سلام خانما 

ببخشید یه سوال داشتم 

من چند ماهی هست در حال اقدام هستم بعد طبق سیکل قاعدگیم من ماه پیش 30 مهر پریود شدم و ماه آبان هم منتظر بودم 30 ام پریود شم ولی نشدم تا دیروز که سه آذر بود من موقع اذان مغرب رفتم دستشویی سه چهار تا لکه خون قرمز مات شبیه جگری اینا دیدم بعد گفتم پس پریود شدم رفتم پد گذاشتم ولی تا امشب اصلا دیگه هیچ خونی ندیدم پد کاملا تمیز و سفید هست حتی با دستمال هم که خودم رو خشک میکنم هیچ لکه ای حتی کم رنگ هم ندیدم 

بعد من هر ماه قبل پریودم علایم پریود رو داشتم زیر دلم درد می‌گرفت ولی تا الان اصلا دل درد نداشتم

حالا به نظرتون پریود شدم یا ممکنه باردار باشم ؟

آخه الان نه دل درد و خون و علایم پریودی دارم نه علایم بارداری

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا بارداری

ان شاء الله خدا کنه 😍♥️

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
احتمال میدم بارداری مبارکه خواهرم

ان شاء الله توکل بر خدا 

احتمال میدم بارداری مبارکه خواهرم

برم بی بی چک بزنم نشون میده یا زوده

چند بار امشب وسوسه شدم امشب زعفران دم کنم گفتم پریودم تا خون زودتر بیاد 

برات دعا می کنم

وااای ممنونم ان شاء الله خودت هم حاجت روا بشی مهربون 😘 

بیبی چک بزن من همیشه طاقت نداشتم صبر کنم انشاالله مثبته ولی اگه میخوای بزار یه هفته یا ده روز از م ...

انشاالله بچت سلامت به دنیا بیاد و انشاالله زندگیتون سرشار از خوشی و سلامتی و برکت باشه اینو از ته دل برات دعا کردم خواهر قشنگم

انشاالله بچت سلامت به دنیا بیاد و انشاالله زندگیتون سرشار از خوشی و سلامتی و برکت باشه اینو از ته دل ...

وااای ممنونم بابت دعای قشنگت 😍😍

الهی حاجت دلت با خواست الهی یکی بشه مهربون 😘