2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا درست نمیشنفقط یاد میگیری باهاشون کنار بیایفقط باید اونیو که ایراداش کمتر رو مخه انتخاب کنی و ...

من یه دوست پسر داشتم اگر از صفاتش صحبت کنم ممکنه خودم رو هم ببرن تیمارستان که با همچین شخصی بودم 

دقیقا درست میگی باید بفهمی ادمت چجوریه و اون چیزی که براش دیوانه کنندست رو با لجبازی و بچه بازی دست نزاری روش 

البته هنوزم امیدوارم من به تغییر 

اما تفکر رویایی که بکوبم از نو بسازمش نه

دلایلش برای برنداشتن ابرو و رنگ نکردن مو اینه که میگه میخوام همینطوری صاف و ساده و عین دخترا باقی بم ...

خب ببین یوقتایی که میگه موت رو رنگ نکن یا اگه می کنی تیره و این داستانا شک ممکنه نباشه و صرفا سلیقه باشه

قضاوت ما رو لزوما بخاطر یکی دوتا متنی که نوشتی کامل جدی نباید بگیری

ببین تویی که میشناسیش مدت زیاد 

اما وقتی میگی بیا مشاوره بریم عصبی میشه نشونه خوبی نیست

نداشته قرض بوده کل پولش خیلی داشته این دوماه شاید سرجمع ۲ تومن

پس اصلا نباید ناراحت بشی

اما ببین 

خودت و معیارات رو خوب میشناسی دیگه

اگر مسائل مالی برات مهمه و کار این ادم اونقدرا جای پیشرفت نداره  وابستگیتو کم کم حذف کن 

ممکنه تلخ و بی رحمانه باشه اما توی دوران دوستی و این لوس بازیا ادما تازه توی بهترین حالت خودشونن 

اما اگر تحملش برات اوکیه و انتظار حمایت مالی فضایی نداری درکش کن 

پس اصلا نباید ناراحت بشیاما ببین خودت و معیارات رو خوب میشناسی دیگهاگر مسائل مالی برات مهمه و کار ای ...

انتظاراتم بالا رفته

ولی میبینم واقعا دوسم‌داره

مثلا سرکار اجاره تلفن‌صحبت کردن‌ندارن

میره تو دستشویی یواشکی زنگ‌میزمه

سر غذا زنگ‌میزنه

پبام‌میده

خیلی دوسم دارم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

تا حالا نگفته چرا خندیدی ولی بقیشو آره. کلا میگه نرو بیرون و میگه فقط باید بشینم خونه ...

مقاومت کن 

نه با جیغ و دعوا اما خب واقعا نباید این چیزارو کوتاه بیای 

انتظاراتم بالا رفتهولی میبینم واقعا دوسم‌دارهمثلا سرکار اجاره تلفن‌صحبت کردن‌ندارنمیره تو دستشویی یو ...

دوست داشتن رو بزار کنار 

با خودت صادق باش ببین مهم ترین خواسته ت چیه

اگر پسر زرنگیه و جای پیشرفت داره ارزش داره

اما فداکاری ممنوع

تا حد امکان فداکاری و از خودگذشتگی نکن

نمیگم انتظاراتت سر به فلک بکشه اما کلا تا جایی که دیدم مردا لیاقتش رو ندارن 

چطور؟مثلا نمیشه گفت من رفتار نامتعارفی دارم که اون رو حذف کنم تا اعتمادش جلب بشه و نمیدونم چطور

ببینیدبطور مثال یکی از اقوام میگفت من بشدت شکاک بودم ولی زنم بلدم بود وقتی من رفتم مسافرت فقط برای امتحان کردن اون تمام کارهایی که من دوست داشتمو انجام داد میگفت الان میتونم بگم خارج از ایرانم بره مهم نیست خود اون اقا میگفت ما تمام عمر مونو تو یک خانواده محیطه دیگه زندگی کردیم بیشتر میخواهیم طرفمون بشناسیم مطمعنش بشیم .و گرنه شکاک نیستیم چون شکاک یه مشکل روانیه 

دوست داشتن رو بزار کنار با خودت صادق باش ببین مهم ترین خواسته ت چیهاگر پسر زرنگیه و جای پیشرفت داره ...

میخام از الان یجوری باهاش رفتار کنم یاد بگیره همش خرج کنخ برام

۶ ساله البته باهیمم

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

2810