2777
2789
عنوان

خانمایی که قبلا کیست داشتید

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 94 پست
نگران نباش اگه مشکلی پیش میومد همون روز معلوم میشد حالاکه گذشته تاثیری بدی نذاشته

هوف خیالم راحت شد خداروشکر مرسی از دلگرمیت عزیزم خدا چن برارشو بهت بده فقط دعا کن گلم

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم

خواهش می کنم

درضمن شیاف زاج و روغن زیتون و عسل هم عالیهاگه خواستی بگو تا بهت بگم چه جوری استفاده کنی 

خودم با این روش سه تا فیبروم دفع کردم

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
هوف خیالم راحت شد خداروشکر مرسی از دلگرمیت عزیزم خدا چن برارشو بهت بده فقط دعا کن گلم

ممنون از دعای خوبت خیلی خوشحال شدم😘😘😘 انشاءالله شمام بارداری. خدا با بی بی چک مثبت دلتو شاد کنه 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
ممنون از دعای خوبت خیلی خوشحال شدم😘😘😘 انشاءالله شمام بارداری. خدا با بی بی چک مثبت دلتو شاد کنه

ممنون عزیززم😍♥️♥️♥️🌺 انشالله خدا هیچکسو چشم انتظار نذاره

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️

عزیزم دکترم میگه کیست تا وقتی که باردار نباشی و زایمان نکنی از بین نمیره اگه هم بره مدت کمی میکشه تا برگرده گفت ماهم میتونیم رشدش و متوقف کنیم یا کم کنیم ولی نمیشه از بین رفت من خودم کوچیک کردم با کم کردن وزن و ورزش و حذف شکر و مصرف کم غلات و فست فود

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️

2810