2777
2789
عنوان

خانوما خیلی ضروریه خواهشا یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب چیکارش کنم دست نمیکشه میخواد معروف شه با عکسا واینا

تو نمیتونی شخصیتشو تغییر بدی فقط میمونه اعتماد باید بپزیری این مرد آدم معمولی نیی.و بله اگر ادم معمولی و زندگی معمولی میخوای این آقا اونی ک میخوای نیست .این از به بعدم کارشو گسترش میده دخترای بیشتریم میان سمتش یا بی خیال باید بشی بلا نسبت به بی عاری بزنی یا واقعا ترکش کنی

❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
تقصیر تو نیست اصلا .واقعا زندگیتو میپاشونن حواست نباشه

میدونی زیادم گفتنی وکنترل کردنی مردا احساس کنترل کردن بهشون دست میده نمیشه ناراحت میشن آدم نمیدونه چیکار کنه از هرچی اینستاس متنفرشدم من اه دخترای هولی که توشن خدایاااا دنیا به آخررسیده انگار چه وضعشه واقعا خداهرچی دختر اینجوری وخونه خراب کنه از رو زمین محو کنه بگو الهی آمین

اینم بگم که خیلیییی دوسش دارم الانم عذاب وجدان گرفتم انگار تند رفتم ولی چه کنم ناراحت میشم یعنی جو م ...

تند نرفتی اتفاقا درست رفتار کردی نرم باشی سوارت میشه بعدا بدبختت میکنه

عزیزم خیلی قاطع برخورد کن ،این رفتارش سرانجام خوبی نداره،حتی بعدها به مشکل می خورید ،بهش قاطعانه یک کلام بگو من دوست ندارم عکست رو بزاری و دلبری کنی از دخترهای دیگه چون شما شوهر منی و من دوست دارم و حس حسادت زنانم‌ که طبیعی هم هست اذیتم می کنه و از لحاظ روانی در عذابم اگر شما هم من واست مهمم و دوسم داری دست بردار .بنویس براش با یه گل بده بهش بخونه و بگو حرف اول آخرم همین هست و بحث هم نمی خورم کنم 

تو نمیتونی شخصیتشو تغییر بدی فقط میمونه اعتماد باید بپزیری این مرد آدم معمولی نیی.و بله اگر ادم معمو ...

خب نمیخوام به هیچ وجه همسرم مردایده آل منه واقعا از ته دل عاشقشم  نمیخوام ونمیتونم ترکش کنم همین الانشم با فکرش اشکم دراومد اینم بگم تا حدودی با مادرش درمیون گذاشتم ایشونم سمت منه وحقو به من میده نمیدونم برای نکه بیشتر از کاراش دست بکشه وسین نزنه حتی پیامای دخترا رو با مادرش درمیون بذارم یا نه دوس ندارم بگم چیزی به مادرش ولی شاید اینطوری بهتر باشه

خب نمیخوام به هیچ وجه همسرم مردایده آل منه واقعا از ته دل عاشقشم نمیخوام ونمیتونم ترکش کنم همین الا ...

ببین داری میری تو حاشیه سر بی تجربگی .اصلا به کسی نگو راجع به مشکلاتت .دوم اینکه پس بهش اعتماد کن و تمومش کن چون راهی نداری 

عزیزم خیلی قاطع برخورد کن ،این رفتارش سرانجام خوبی نداره،حتی بعدها به مشکل می خورید ،بهش قاطعانه یک ...

منم دقیقا موافق شما هستم

عزیزم خیلی قاطع برخورد کن ،این رفتارش سرانجام خوبی نداره،حتی بعدها به مشکل می خورید ،بهش قاطعانه یک ...

خیلی باهام راه اومده واقعا و الان فقط سین میزنه وکامنتا رو لایک میکنه اگه از سمت دختر باشه این دفعه که جوابم داده بگم که میگه فقط خواستم ببینم کیه فامیله یا نه چون شک کرده بود به دختره من میگم چرا بهم نگفتی

2810