2777
2789

با شماره تماس یک برادر شوهر دارم داغون داغون توی پارکینگ اتش میکنه تا دیر وقت حتی  پنج صبح میشینن با رفیق هاش از بچه کلاس ۸تومی میاد تا ۴۰ساله  هزارو یک غلط هم میکنند هیچ کس چاره این بشر نمیکنه هفته پیش همسرم باهاش دعواش شد نزدیک بود با  تبر بزنه روی دوست شوهرم هرچند جاش هست 

در حسرت مادر شدن .........

حدود ۱۰و۱۵سال پیش رفته توی کما اعصابش ضعیفه از اون به بعد هر غلطی که دلش بخواد می‌کنه کسی حرف بزنه انقد داد ودعوا که من اعصاب ندارم اعتیاد هم داره هزار بار کمپ رفته 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اطلاعاتت محرمانه میمونه . ولی باز بهتره یه سیم کارت جپا بخری از گوشی کسی بزنگی . مشخصاتمم دقیق نده..

البته ۱۱۰کار نمیکنه.

فقط درحد تذکر

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

اطلاعاتت محرمانه میمونه . ولی باز بهتره یه سیم کارت جپا بخری از گوشی کسی بزنگی . مشخصاتمم دقیق نده.. ...

پس باید چیکار کنیم بیچاره مادر شوهرمم همش این همه پله بالا و پایین می‌کنه میگه فلانی بسه زشته بقیه خوابن

برای امضات هم صلوات فرستادم و هم سوره کوثر خوندم

♥️

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

2810