2777
2789
عنوان

شما وسیله سنگین برمیدارین سوالی

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 44 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چه کاریه؟!!!!!!!! 

میخوای بلایی سر خودت بیاری راههای قطعی تری هم هست! 

الان رو نگاه نکن، چندسال دیگه دیسکت میزنه بیرون سر هیچ و پوچ بعد یادت نمیاد بخاطر چیه، ولی بخاطر همین فشارهای بیخودیه ک ب خودت میاریه

مرداهم همشون توان باربری اینجوری ندارن چ برسه ب بدن زنها ک عضله کمتری دارن اغلب و بدنشون ضعیفتره

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /
شوهرم گفت ول‌کن ولی هی طولش میداد وسایلم خراب شدن یخچال رو لازم داشتم

تحت هر شرایطی انجام نمیدم البته خداروشکر خواهرزاده و برادر زاده پسر زیاد داره همسرم همیشه و همجا کمک حالمون هستن 

اشتباه می کنید. بلند کردن وسایل خیلی سنگین یکی از عواملی هست که باعث افتادگی رحم در سنین بالا میشه.

اره پشیمونم واقعا 

مامانمم کلی دعوام کرد 

ولی اعصابم خورد شد یهو جوگیر شدم

اره پشیمونم واقعا مامانمم کلی دعوام کرد ولی اعصابم خورد شد یهو جوگیر شدم

حالا یک بار عیب نداره. ولی از این به بعد مراقب باشید.‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
من کلی وسیله جابجا کروم این سنگین ترینش بود

وای وای نکن دختر اشتباه محض میدونی هر خانمی با هربار بارداری خودش کلی از توان بدنش کم میشه بعد این کارها سنگین هم میشه تیر خلاص و تا عمر داری اذیتی مادر من به زور مسکن راه میره اونم بعدش باز درد گفتن عمل که اونم نتیجه اش پنجاه پنجاه 

2810