2777
2789
عنوان

اَلو سلام چطوری آبجی😒🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 91 پست
نگفتم چرا حرف میزنهگفتم به قصد درآوردن لج من قربون صدقه خواهرش میرهاینه که ایراد داره وگرنه خواهرشه

من طبق تاپیکای این یکی دو روزتون متوجه شدم رابطه شما و همسرتون سراسر مشکله عزیزم متاسفانه.‌.

یعنی یکی دوتا نیست

مسائل بی اهمیت هم نیست‌.

عاشق شده‌ام.شکست خورده‌ام. پیروز شده‌ام.اشتباه کرده‌ام.انتقام گرفته‌ام. تحقیر شده‌ام. دوست داشته شده‌ام.به من عشق ورزیده‌اند. زیرابم را زده‌اند. از کار بی‌کار شده‌ام.دستم را گرفته‌اند. سفر کرده‌ام. وحشت کرده‌ام.از ته دل خندیده‌ام.شهری را که دوست داشتم ببینم دیده‌ام. دیوانه‌وار رقصیده‌ام. خدا را گم کرده‌ام. خدا را دوباره پیدا کرده‌ام.سقوط کرده‌ام. در منجلاب دست و پا زده‌ام.نفرت ورزیده‌ام. از خودم متنفر شده‌ام. خودم را دوست داشته‌ام.برای درست کردن اشتباهاتم از جا بلند شده‌ام. برای ادامه‌ی یک زندگی جنگیده‌ام.نفرت‌هایم فروکش کرده‌اند.کتاب خوانده‌ام. فیلم دیده‌ام.فریاد زده‌ام.گریه کرده‌ام. دوست داشته‌ام تا ابد جاودانه بمانم. کسانی از دیدنم هیجان زده شده‌اند. کسی دوست داشته سرم از بدنم جدا شود. مسیرم را پیدا کرده‌ام. بدنم را به سبک خودم دوست داشته‌ام.هورمون‌های مادرانه‌ام فعال شده‌اند.عقل و منطقم غالب شده است.نگذاشته‌ام شکستم را ببینند.و در تمام این مسیر شبیه هیچکسی نبوده‌ام و چیست زندگی جز همه‌ی اینها... 🍂🔮
بسم الله 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من فقط نگاهههه

😂😂😂نه منظورم بد نیست 

بعضی زنا بخدا انقدر قشنگ حرف میزنن همه دوست دارن باهاشون حرف بزنن 

بعضی ادما خشک البته من منظورم این نیست اسی خشک هست یا نیست 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونین ناف عاطفی چیه؟؟؟

اگه اجازه بدین 

دانشجو ترم اخر روانشناسیم و البته ادعایم ندارم ولی کلا  این طرز فکر درست نیست 

حالا باقی مسائل ک چیا گذاشتع مهمه

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
درک نمیکنم واقعا چه اشکالی داره؟

اشکالش اینه که همیشه از قصد و برای درآوردن لج من تو چشمم نگاه میکنه و قربون صدقه آبجیاش میره.بعد با من عین همکارش صحبت میکنه.دو روز پیشم خوانوادمو فحش داده و منو زده سر هیچی.

الآن زنگ زده با خواهرش جیک جیک میکنه

😂😂😂نه منظورم بد نیست بعضی زنا بخدا انقدر قشنگ حرف میزنن همه دوست دارن باهاشون حرف بزنن بعضی ادما ...

فک میکنم اینا هر دوشون  ب لج و لجبازی افتادن😐

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
چقدر بچه ی.

عجب

شما چرا فکر میکنی بچه ام؟

۱۱ساله این رفتار هی تکرار شده

الآنم چون کتکم‌زده و خانوادمو فحش داده، داره ب ای درآوردن لج من اینجوری صحبت میکنه با خواهرش.وگرنه من مشکلی با صحبت کردنش ندارم

عجبشما چرا فکر میکنی بچه ام؟۱۱ساله این رفتار هی تکرار شدهالآنم چون کتکم‌زده و خانوادمو فحش داده، دار ...

شما اینارو نگفتی منم بر اساس چیزی‌که‌گفتی قضاوت کردم.

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
خانومای محترم تا وقتی فکر میکنین شوهر اسیرتونه و بعد ازدواج قراره خانوادشو کنار بذاره و فقط شمارو بپ ...

حسودی؟😄😄😄😄

عزیزم شما خدای نکرده از شوهرت کتک بخوری و هر دقیقه بهت توهین کنه، بعد قربون صدقه آبجیش بره تا لجتو دربیاره ذوق میکنی؟

من خودم خانواده دارم.دور ننداختمشون.ولی یاد گرفتم به خانواده شوهرم فحش ندم.اما شوهرم هر دقیقه خانواده منو فحش میده.

دادگاه خانواده هم که بری حرفای دو طرفو میشنوه نظر میده

وقتی که خداوند در دلهای شکسته جای دارد چرا به دستان کسی که بارها دلم را 💔 بوسه نزنم... ♥ ❌آقایون محترم درخواست دوستی ندهید❌ سعی کنید تــکــپــر باشید مِثِ من🌹 

همینا رو با زبون خوش به خودش بگو

با شوخی و زبون خوش گفتم 

همون روز زنگ زد به خواهرش، نگاه کرد تو چشم من و با یه حالت "دلت بسوووزه" شروع کرد: چطوری قربونت برم؟خوبی عزیزدلم؟

چی بگم بهش؟

وقتی هنوز بلد نیستن با زنشون درست صحبت کنن و با خواهرشون خوبن به زن این حسو میده که اندازه سر سوزنیم ...

مرسی که منظورمو متوجه شدین

ممنونم ازتون بابت توضیح به دوستانی که گارد دارن.من خودم خواهر دارم ولی از لج شوهرم قرررررربونش نمیرم

2810