2777
2789
عنوان

اَلو سلام چطوری آبجی😒🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 91 پست
به نظرم تعادل باید بین خانواده خود و همسر حفظ بشهاینکه کلا ارتباط عاطفی از یک سمت بریده بشه،درست نیس ...

نداره

اصلا هنر مرد زندگی بودن نداره

هنر پدر بودن نداره،انگار هووی بچه اس تا پدرش

کلا نیم ساعت نمیتونه با بچه سر کنه

مطمئنم اگه بچه نبود خیلی راحت میتونست بلاهای بدتر سرم بیاره

جلوی بچه کتکم میزنه یعنی روان بچش براش مهم نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قشنگ بخون با اسی درست حرف نمی زنه

فقط هول هولی خوندن و بعضیا هم فقط از روی عنوان کُفری شدن چون احتمالا خودشون خواهرشوهرن و فکر میکنن و بعنوان عروس لجم دراومده.نه من بعنوان همسر لجم درمیاد

اگه روانشناسی ما خوندیم و ترم اخرشیم همچین چیزی وجود نداره! گفته اولویت باید بشی قرار نیست کسی جایگا ...

عااااااااا

من از یه استاد و دکترای روانشناسی اینو نَقل میکنم.

ممنونم که نظر دادین🙂

عااااااااامن از یه استاد و دکترای روانشناسی اینو نَقل میکنم.ممنونم که نظر دادین🙂

خواهش میکنم 

دکتراشو بزارع لب کوزه ابشو بخوره 

لازم نیست دکتری بگه 

شما چنتا کتاب بخونید 

متوجه میشید 

موفق باشین♥️🤌🏻

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
معلومه هر دو به خانواده های همدیگه توهین میکنید تو دعواهاتون،وفکر کنم شما مدام از اینکه با خانوادش ر ...

اتفاقا همیشه خودش با خانوادش درگیره که چرا نمیان.اصلا من تا الآن به خانوادش بی احترامی نکردم.حتی مادرشوهرم میشینه از بی احترامیای عروسای دیگش واسه من میگه.

مشکل اینجاس که شوهرم میخواد منو ناراحت کنه.این شگرد اخیرشه.

قبلا یه مدت حرف دهنش شده بود که به بچم‌میگفت بوس ندی میرم دختر همسایه رو بوس میکنم، نیای بغلم میرم دختر همسایه رو بغل میکنم.چقدر بحث کردیم تا ترک کرد این حرفشو.

این کار هم جدیده که زنگ‌میزنه به خواهراش و غلیظ قربون صدقه میره در حالی که تو حالت عادی اینجوری با شوهرم حرف نمیزنن 

ندارهاصلا هنر مرد زندگی بودن ندارههنر پدر بودن نداره،انگار هووی بچه اس تا پدرشکلا نیم ساعت نمیتونه ب ...

مثل اینکه از همسر و پدر بودن بویی نبرده.....

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

بله خب مشکل از همسر شماست که با شما سر سنگینه به قول خودتولی با خانواده خودش صمیمیاینا هنوز مهارت از ...

دقیقااااا

فکر میکنن هنوز پسر کوچولوی مامانشونن

تا مامان یا خواهراشو میبینه عین پسر ۷ ساله لوس میشه

هی میگه پام‌درد میکنه،موهام‌شوره میزنه،شکمم صدا میده و....

این بالغ نشده

2810