2777
2789
عنوان

اَلو سلام چطوری آبجی😒🤢

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 91 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرم تعادل باید بین خانواده خود و همسر حفظ بشه

اینکه کلا ارتباط عاطفی از یک سمت بریده بشه،درست نیست

اون دیگه به هنر مرد برمیگرده که بلد باشه عدالت رو رعایت کنه بین خانواده خودش و همسرش

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

خب خواهرشه غریبه که نیست 

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

شناسایی شدم خواهرم اینجاس تاپیکام وپستام رو داره رصد میکنه وهمه خونده واسه مادرم فکر کن نمی تونم حتی یک پست تو هیچ تاپیکی بزارم 

حتی تهدیدم می کرد تاپیکات رو به کل فامیل نشون می دم 

خیلی دوستش دارم دیگه سعی می کنم بی تفاوت باشم بهش 

سعی میکنم حسی به خواهرم نداشته باشم دوست داشتن من اذیتش می کنه درخواست دوست بده باهم حرف بزنیم من شنونده ی خوبی هستم باهم چن کلمه ای حرف می زنیم

بلهاز هر روانشناسی میخواین بپرسینآدمی که اولویتش هنوز یکی غیر از همسرشه نباید ازدواج کنه

اگه روانشناسی ما خوندیم و ترم اخرشیم همچین چیزی وجود نداره! 

گفته اولویت باید بشی 

قرار نیست کسی جایگاه کسی قرار بگیره!

ی لوکشین برا خدا بفرستید شاید ایرانو گم کرده!:)💔
حرف زدن با خواهر چیز بدی نیستاینکه رابطه خودتون مشکل داره رو باید ریشه شو پیدا و حل کنید

نگفتم چرا حرف میزنه

گفتم به قصد درآوردن لج من قربون صدقه خواهرش میره

اینه که ایراد داره وگرنه خواهرشه

بلهاز هر روانشناسی میخواین بپرسینآدمی که اولویتش هنوز یکی غیر از همسرشه نباید ازدواج کنه

معلومه هر دو به خانواده های همدیگه توهین میکنید تو دعواهاتون،وفکر کنم شما مدام از اینکه با خانوادش رابطه داره ازش انتقاد میکنید

بله خب مشکل از همسر شماست که با شما سر سنگینه به قول خودت

ولی با خانواده خودش صمیمی

اینا هنوز مهارت ازدواج رو یاد نگرفته، ازدواج میکنن!!

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

2810