2777
2789
عنوان

شوهرم میخاد بره شما با دوستاش قیامت به پا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 2004 بازدید | 122 پست
باید قلق شوهرت دستت بیاد.ولی خداییش مرداهم درست نیست مجردی خیلی بدن مسافرت. ولی زنها مخصوصا با دوستا ...

من با مادرم و یکی دوتا دوستاش دورانه داریم یبارم مسافرت رفتیم من اگرم برم اینجوری میرم

بعد این میاد مقایسه میکنه کار خودشو میگه پس توام با بابات نرو 

میگم من واس خرید یا دکتر و کار ضروری میرم

تو داری میری تفریح

یا مثلا دورانه من وقتیه که اون سر کاره واصلا براش فرقی نمیکنه 

تازه کلی قبلش ازش نظر میخام میگم یوقت نکنه تنها باشی کی بگیرم یا برم دورانه

ولی اون در کمال نامردی برنامه ریزی کرده بدون اینکه من بدونم

میکه دیگه نمیتونم کنسل کنم زشته

اگه راست میگی تو مهمونیت رو کنسل کن بهش میگم مرد حساب من اینهمه باتو هماهنگ کردم که ببینم خونه ایی یا نه تنها نباشی حتی خودت گفتی دعوت کن زشته

ببین خیلی نامرده فقط میخاد اذیتم کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دفعه ی اخر که شوهرم رفت طوری پشت تلفن حالشو گرفتم نه تنها خوش نگذشت بهش بلکه دیگه هم نرفت

منم همینطور خودشم گفت دیگ نمیرم 

اما بدیش اینه هنوزم دارم فکر می‌کنم اونجا اون ساعتایی ک آنلاین نبوده با جواب نداده داشته چ غلطی میکرده 

مردا جنبه ندارن پگرنه سالم بزن مسافرت ک ما عقده ای نیستیم اجازه ندیم 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
من چرا مشکلی ندارم ب پارتنرم گفتم بعد ازدواج تو سال دو سع بار تو مجردی مسافرت برو منم با دوستام برم ...

وقتی کل سال خوشی وناخوشی وبدهی وهزارمشکل روباهم پشت سرمیذارن قشنگتره که وقتی قراره برن تفریح براآرامش اعصاب باهم برن دوست ورفیق همیشه نیست اونی که توتمام پستی وبلندی کنارآدمه همسرشه براهمین بیشترمتاهلادوس دارن باهم مسافرت برن باهم هم میشه خوش گذروند

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
دور دوستاتم خط بکشی اونی که بخواد بره میره ولی با قهر میره

من ک میخواست بره کربلا انقد نفرین کردم صدا امام حسین زدم 

بیچاره تا دینار و کوله و لباس هم خرید قسمتش نشد بره😂😂😂

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

خانومایی ک مگه اسیر گرفتی و این چرت و پرتا راه انداختین

استارتر هزار بار از صفحه اول داره میگ شوهرم نمیزاره من برم سفر 

نمییییییزاره

اونوقت خودش میخواد بره

اونوقت میان میگن وااای مگه اسیررر گرفتییی

انگار مسافرت و خوشی فقط مال مرده

طرف به اسی میگه جایی نرواونوقت چرا اون باید بره؟

تو تابستون یه مسافرت جور شد با مادر خودش و مادر من یک هفته ایی نزاشت گفت زیاده آنقدر ناراحت شدم گریه کردم نزاشت ک نزاشت

میگه باید یکی دوروزه باشه

2810