2777
2789
عنوان

خرید خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 36 پست
آره بعد الان طلا انداختن خیلی خیریههمه بهم میگن دربیار

نه عزیزم طلا انداختن خیلی خوبه ولی از نظر من هرچی بیشتر ادای ندار هارو دربیاری موفق تری من عمم اینجوریه همیشه میناله ولی بهترین لوکشین تهران خونه خرید چن ماه پیش بهترین ماشین زیر پاشونه کارگاه کفاشی دارن بازم همیشه میاد میگه پول نون نداریم همشم تا پول میاد دستش طلا میخره قائم میکنه طلا که میره بالا سریع میفروشه زمین و اینجور چیزا میخرن

متاهل🩷🍃
این یک چهارم قیمت اصلا مهم نیست.مهم اینه ملکارزشمند باشه یعنی منطفه ی خوبی باشه. نقدشوندگیش خوب باشه ...

آره طلا خوبه ولی نصفشو طلاست بقیه پول رهن خونست که میزارم روش

ما یک خونه شهرستان داریم ۳۰۰ رهن میره با ۴۰۰ طلام و ۳۰۰ همسرم گفتم اینو بخرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه چقدر گرون شده داره هم قیمت تهران میشه

ارع ولی واقعا داخلی خونه هاش خیلی شیک و قشنگه ینی معماریشون عالیه با ۱۵۰۰ و ۲تومنم خونه هستاااا اونجا میخوای اونجاهم یه پرس و جو کن اگه اندیشه بگیری بهتره

متاهل🩷🍃
آره طلا خوبه ولی نصفشو طلاست بقیه پول رهن خونست که میزارم روشما یک خونه شهرستان داریم ۳۰۰ رهن میره ب ...

من بودم همه پول دو تبدیل طلا می کردم میذاشتم امانات بانک

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
نه عزیزم طلا انداختن خیلی خوبه ولی از نظر من هرچی بیشتر ادای ندار هارو دربیاری موفق تری من عمم اینجو ...

طلا برای پس انداز عالیه ولی اگه بندازی خطرناکه

خطر دزدی و ... داره

من بودم همه پول دو تبدیل طلا می کردم میذاشتم امانات بانک

من میگم بعد اینکه فروختم خونرو همرو طلا بخرم بزارم بمونه

اول سود اینو بگیرم بعد تبدیل به طلا کنم

طلا واقعا رشدش عالیه

از سال۹۷ تا الان ۱۸برابر شده

طلا برای پس انداز عالیه ولی اگه بندازی خطرناکهخطر دزدی و ... داره

ارع گلم دزدی به کنار من به هیچ چیزی به غیر چشم اعتقاد ندارم

هروقت ماشینمو عوض میکنیم خاله شوهرم میاد میبینه دقیقا همون روز ماشین یجاش خراب میشه یا تا لب مرگ میریم

متاهل🩷🍃
ارع گلم دزدی به کنار من به هیچ چیزی به غیر چشم اعتقاد ندارمهروقت ماشینمو عوض میکنیم خاله شوهرم میاد ...

همیشه صدقه بزار و جلوی بقیه نشون نده

چشم واقعیته

برای خودت زندگی کن نمایش نده 

هر وقت هم احساس کردی در معرض چشمی ماشاالله بگو و سریع اسپند دود کن

2810