2777
2789
عنوان

بیاین یه اتفاق عجیب تو ساختمان افتاده آیا شماچیزی شنیدید تاحالا

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 43 پست
آخ چه حیف

اره گردوی مرغوبی هم داشت شب قبل بریدنش خواب دیرم از تنه اش اشک میاد نه اینجور و میگفت قطعم نکنید روزی هم که قطعش کردیم من زار زار گریه کردم ..نمیدونم چرا انقدر حسم بهش قوی بود

زیر فاضلاب؟ما ریشه درخت رفته بود تو فاضلاب لوله ها رو سوراخ کرده بودآشغال گرفتن مجبور شدیم راه آب ها ...

ای بابا منم از فاضلاب حمام ریشه هارو دیدم وکندمشون پراز ریشه و اشغال بود 

لایک نکنید .توروخدا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره گردوی مرغوبی هم داشت شب قبل بریدنش خواب دیرم از تنه اش اشک میاد نه اینجور و میگفت قطعم نکنید روز ...

کاش ی چیزی خونریزی میکردید

دیگه ۱۵سال داشتین این درخت و بهش وابسطه بودید

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

ای بابا منم از فاضلاب حمام ریشه هارو دیدم وکندمشون پراز ریشه و اشغال بود

ما که خاک ریختم تو فاضلاب قدیمی ها فاضلاب جدید درست کردیم 

چاره ای نبود

ولی باید متوجه بشید از کدوم درخته

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

دیوار ها ترکیده چهار چوب فلزی شکسته نمیدونیم از ریشس یا چاه فاضلاب .اصلا نمیدونیم ریشه درخته خونه ی ...

خوب نفت بریزید رو ریشه تا خشک بشه

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

ما که خاک ریختم تو فاضلاب قدیمی ها فاضلاب جدید درست کردیم چاره ای نبودولی باید متوجه بشید از کدوم در ...

وای الان که اب رد میشه که اگه اینجور که میگی باشه بدبخت میشیم چون دستمون خالیه کلا

لایک نکنید .توروخدا