2777
2789

خواهرم خونه نبودزنگ زد یک وسیله رو خونشون جا گذاشته بود بمن گفت بیار مهراد(پسرش )خونس زنگ بزن درو باز میکنه من فک کردم با پسرش هماهنگ کرده شوهرش منو تو کوچه دیدتازه از سرکار اومده بود گفت بیا کلیدارو بگیر نمیخواد زنگ بزنی من میرم کافه

بعد من رفتم کلید انداختم  یک کفش دخترونه دیدم گفتم حتما مال دخترشه رفتم داخل یهو یک دختره با یک تاپ و دامن بشدت کوتاه جلوم ظاهر شد وای قلبم اومد تو دهنم پسر خواهرم اومد اونم وضع درستی نداشت هم خندم گرقته بود هم ترسیدم 

سریع دروبستم اومدم پایین  به خواهرم میخواستم زنگ بزنم پسرش سریع اومد گفت بخدا قصدم ازدواجه 

من و پسر خواهرم هم سن هستیم ۲۵ سالشه 

گفتم واقعنم که خاک توسرت چرا تو خونتون قبل من بابات جلو خونه بود و اینم بگم خواهرم تو خونش وسایل قیمتی زیاد داره 

گفتم برم بگم بهش پسرش نگه که خالم چقد فضول بود 

اگه نگم بهش که باز وسایلش .....

برای لذت بردن از زندگی،درآسمان خودت پروازکن 🫧🫧🫧

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگید 

وسایل هم مسئولش پسر خواهرتون هست 

دخالت نکنید تو این موضوع 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یه مرد واقعی دختری رو که دوست داشته باشه خونه نمیبره اگر برد اسمش پسره نه مرد …

کاربر آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اگه من بودم دخالت نمیکردم

خیلیم بچه نیست دیگه میدونه داره چیکار میکنه

مسئولیتشم به گردن خودشونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

فکرنمیکنم به شما مربوط بشه مسئولیت وسیله هاعم با پسرخواهرته شما نه هزینشو دادید نه خونه خودتونه

تو گرچه از ابتدا ممنوع بودی اما اسمت هوای حرام نفس کشیدنم بود و من هربار صدایت میزدم جانم چه شیرین میرفت