2777
2789
عنوان

چقدر این زنا بی تربیتن

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 51 پست
ها؟

هاا؟ شما اینو متوجه نشی خب حق دارن اونارم ندونی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
ناجور نیستن هر سنی هر شرایطی ی جوریو میطلبه خودمون تو دوره نوجوونی گاهی با دوستامون این حرفا رو داشت ...

نه واقعا ناجورن 

خیلی بد صحبت میکنن 

حتی با دستم نشون میدن 

مشت میکنن به صورت افقی میگن آره از بس که با شوهرت ( حالت ت ل ن ب ه ) داره باهاشع وگرنه کی اینو میگیره 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چشم خانوم

چشمت سلامت🥰👌

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

آرههههههه

از ته دل گفتیا 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️
حالا یکمم محدودیت

نه من آزادی رو به هرچیزی ترجیح میدم 

نه واقعا ناجورن خیلی بد صحبت میکنن حتی با دستم نشون میدن مشت میکنن به صورت افقی میگن آره از بس که با ...

اوه تا این حد ک دیگ خیلی زیاده رویه 

من گاها دیدم راجب پوزیشن یا نحوه جلوگیری باهم ی صحبتایی دارن 

نه من آزادی رو به هرچیزی ترجیح میدم

یکمم آزادی

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
اوه تا این حد ک دیگ خیلی زیاده رویه من گاها دیدم راجب پوزیشن یا نحوه جلوگیری باهم ی صحبتایی دارن

چه قدر آدم باید کوته بین باشه از صبح تا شب در مورد این جور چیزها حرف بزنه 

حالا راهنمایی یک بار دوبار سه بار نه هر دقیقه 

یکمم آزادی

نه بیشترش آزادی 

نه واقعا ناجورن خیلی بد صحبت میکنن حتی با دستم نشون میدن مشت میکنن به صورت افقی میگن آره از بس که با ...

اره دقیقا من نمیخاستم با جزئیات بگم مثلا خیار رو نشون میدادن و.....

🙄💔

چه قدر آدم باید کوته بین باشه از صبح تا شب در مورد این جور چیزها حرف بزنه حالا راهنمایی یک بار دوبار ...

البته ی‌سریا خوششون میادا دیدم هر بار میپرسن خب تو کدوم حالتو دوس داری 

تو فلان کارم میکنی ؟ هر شبی یا فقط شب جمعه 

اینا واقعا چندش آوره 

2810