2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 145 بازدید | 36 پست
خدایا شکرت که بهترینها برام اتفاق میوفتهخدایا شکرت که دور و برم پر از حس مثبته خدایا شکرت

سلام امروز روز چندم نامه ب فرشته هست؟

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا

شد دو سال ملکه که داری دعا میکنی:)

امیدوارم هیچوقت‌برنگردین بهم‌به عنوان نامزدش یا هر چیزی

فقط و فقط به عنوان خانومش❤️

از ته دلم میخوام هر چی که برای من نشد برات بشه.

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا شکرت بخاطر بارون زیبات

خدایا شکرت بخاطر پسر باهوشم 

خدایا شکرت بخاطر شوهر مهربونم 

خدایا شکرت بخاطر طلای جدیدم

خدایا شکرت بخاطر افزایش حقوق همسرم 

خدایا شکرت بخاطر چشم بینام

خدایا شکرت بخاطر داشتن خونه 

خدایا شکرت بخاطر سلامتی خودم و عزیزانم

من مثل تو ایمانم قوی نیست

خوشحالم امیدت زندست

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

سلام امروز روز چندم نامه ب فرشته هست؟

یدور دیگه شروع کردیم چهارم ولی من وقفه انداختم برای دوره بعد با انرژی بیشتری شروع کنم این چند روز زیاد عدد رند میبینم باید بازم شروع کنم بچه ها که می‌نويسن چهارمه

جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

ای خداوند آسمان های و زمین که به ما قدرت تعقل دادی 

بابت برکت امروز شکر به جا میارم

بابت سلامتی فرزندم

بابت فرصتی که برای جبران گناهانم داذی 

بابت تن سلامتی که امروز همراهم بود 

بابت روحم که در پناه تو بود تورو شکر میکنم

امروز من رو ببخش و از فردای من مراقبت کن 

قلب منو پاک نگه دار و چشمانم را بپوشان 

از گناهان من بگذر و روح من را پاک بگردان 

خونه ام رو از پلیدی هاک حفظ کن و کودکم رو امشب در اغوش مادر مقدس نگه دار

برای تمام دوستان بهترین هارو ارزومندم🙏

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

خدایا شکرت ،شکرت واسه یه روز عالی دیگه که پشت سر گذاشتیم،خدایا شکرت که با تمام وجودم حست میکنم،خداجونم مرسی که همه جوره هوام رو داری،خدایا شکرت که رانندگیم عالی شده،خدایا شکرت که همسرم به خودش اومد و تصمیم درست رو گرفت ،خدایا شکرت که با من درمیون گذاشت،خدایا شکرت بابت این همه مال و ثروتی که به مشتری های من میدی،مرسی که اینهمه مشتری ثابت و پولدار دارم،خدایا شکرت که همه سفارش هام رو به موقع آماده میکنم،مرسی که هستی،عاشقتم تو بهترینی

خدایا شکر 

امروز روز خوبی 

مثل همیشه تکراری ولی در این حال خوب 

واسه خنده پسرم واسه چشماش واسه چال رو گونش خدایا شکر 

خدایا شکر که محمد رو دارم میدونم دلشو میشکنم ناراحتش می‌کنم 

ولی خیلی دوسش دارم 

خدایا سایه پدر و مادرم رو از سرم کم نکن خودت پشت و پناه داداشام باش 

خدایا شکر که یه خواهر دلسوز دارم 

خدایا میدونم رحمان و رحیمی خدای دیروز و امروزمی 

خدای فردام هم باش 

به سلامتیبیی

هنوز نرسیدم بش گلم شکرگذاری میکنم ک برسم دعام کن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
یدور دیگه شروع کردیم چهارم ولی من وقفه انداختم برای دوره بعد با انرژی بیشتری شروع کنم این چند روز زی ...

نمیدونم شما کی شروع کردین من از اون اولی ک شرو کردیم نمیدونم روز چندمه

2810