2777
2789
عنوان

تقصیز منه یا اون 😑 اسکرین شات📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 44 پست
وا کی باتوعه شرایط اسی عصبی کنندست برو استراحت کن خسته ای

بالای سایت رو نگاه کنی نوشته تبادل نظر

اگه با شخص استارتر صحبت داری باید پیام خصوصی بدی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

هیچوقت تو بحث هاتون به این سبک حرف نزنید 

که برم با یکی دیگه چت کنم 

با نفر بعدی 

با فلان 

اشتباه هست 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب دیگ چکار کنه اونکه گفتی اشتی و زنگ بزنم خودت نخاستی🙁

باید میرقت بیرون من گفتم نیازی نیست ب زحمت بیفته از روی محبت گفتم اون برداشت اونو گفت

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
بالای سایت رو نگاه کنی نوشته تبادل نظراگه با شخص استارتر صحبت داری باید پیام خصوصی بدی

خدا شفات بده 😐😂من اصلا باتو نبودم با اسی بودم خدایا اینو از کجا اوردی دیگه 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
باید میرقت بیرون من گفتم نیازی نیست ب زحمت بیفته از روی محبت گفتم اون برداشت اونو گفت

اگر کسی میخواد بهت محبت کنه،اجازشو بهش بده 

نیاز نیست از روی مهربونی،جلوی محبتش رو بگیری

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
خدا شفات بده 😐😂من اصلا باتو نبودم با اسی بودم خدایا اینو از کجا اوردی دیگه

سطح ایکیوتم پایینه خداروشکر 😊

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

دوباره بذار

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
ادمی که هم خودش بیکاره هم طرف مقابلش بیکاره عصبانی میشهوگرنه ماهایی که هم دانشجوییم هم شاغلیم هم باش ...

من هم شاغلم هم دانشجو

اون هم دوتا کار داره

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘

ندیدممم دوباره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-
سطح ایکیوتم پایینه خداروشکر 😊

خداروشکر مال تو بالاعه بیا تو سایت عقدتو خالی کن 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
2810