2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم بخاطر چشمای دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله دخترتون خوب خوب بشه،و انحرافش برنمیگرده عزیزم،ببخشید پسر منم یکم انحراف به داخل داره ، چرا زودتر عمل نکردید؟ الآن چشماش تنبلی نداره؟ آخه میگن انحراف تنبلی میاره، چطور متوجه میشید دوبینیشو؟؟

انشاالله دخترتون خوب خوب بشه،و انحرافش برنمیگرده عزیزم،ببخشید پسر منم یکم انحراف به داخل داره ، چرا ...

چون مرتب عینک زد ن باعث تنبلی نشد دیگه 

و اینکه بهترین سن قلل از مدرسه ست تا انحراف ب اوجش برسه 

وقتی کوچیک تر هستن انحراف اونقدر پیش روی نکرده و ممکنه بیشتر بشه و بعضی دکترا کمتر از ۵ سالگی ک عمل میکنن فقط دلیلش اینه تنبل نشه وگرنه اگه بچه عینک بزنه و ببنده صبرمیکنن زمان مناسب عمل بشه ک احتمال برگشتش کمتر بشه 

خودش میگه دوتایی میبینم و البته همون روز بعداز عمل دکتر ازش پرسید و گفت چون ماهیچه چشمش جا ب جا شده طبیعیه تا ی مدت

چون مرتب عینک زد ن باعث تنبلی نشد دیگه و اینکه بهترین سن قلل از مدرسه ست تا انحراف ب اوجش برسه وقتی ...

پسر من نزدیک ۴سالشه، همش سعی میکنه از چشمی که سالمه استفاده کنه، دکتر گفت چشم سالمو چند ساعت در روز ببندم، عینک و برا انحراف دادن؟ کدوم شهرید ؟ از بچگی هم زیر نظر همین دکتر بود؟

پسر من نزدیک ۴سالشه، همش سعی میکنه از چشمی که سالمه استفاده کنه، دکتر گفت چشم سالمو چند ساعت در روز ...

اره حتما حتما ببند خیلی مهمه 

عینک هم انحراف هم ضعیفی آستیگماتیسم 

نه من بندرعباسم و چندین تا دکتر بردمش و درنهایت واسه عملش سنجری رو انتخاب کردم 

بی نظیره 

من خرم باد شیراز همین بندر همه جااا بردمش 

پسر فوق العاده شیطون و کوچیکتریم دارم  

با شرایط سخت انقد پیگیر بودما

هیچکسی هم ندارم یک لحظه کمک حالم باشه با دوتا بچه کوچیک آواره مطب ها

عزیزم انشاالله دخترتون خوب خوب میشه و برنمیگرده ،منم ذهنم خیلی درگیره، ممنون وقت گذاشتید جواب دادید🙏