2777
2789
عنوان

جوونی کردن چیه ک با ازدواج زیر 30سالگی نمیشه بهش رسید

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 46 پست

نمیدونم من از موقعی که ازدواج کردم بنظرم بیشتر جوونی کردم😄 

چون تازه یه پایه پیدا کردم واسه تفریح و خوشی ، ازدواج درست با آدم درست حس سرزندگی میده ، با وجود تمام مسئوولیت های زندگی 

اللهم عجل لولیک الفرج💞💞💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه امروز به سرت بزنه بری استخر یا با دوستات دور دور کسی نپرسه کجا و کی میای باکی میری؟ 

اینکه برای تحصیل یا کار یا یجا بری هی فکر نکنی بچتو کجا بزاری شامو ناهار چکار کنی کی گلارو اب بده 

اینکه دلت نخاد از اتاقت بیرون نری تاهی نگران حرف خواهرشوهرو مادر شوهرو مراسمای مسخره و باشی 

ادم با ازدواج مسئولیت های خیلی زیادی رو دوشش میوفتا بخلی تکون بخوری باید هماهنگ باشی یجای زندگیت لنگ نمونه ادم محرد فقط مسئولیت خودشه فارغ از بقیه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
مخالفم شوهر پایه باشه پابه پات تفریحم میکنه همراهیت میکنه

دوستان قشنگ گفتن راحتی بدون مسئولیت

اره خب اگه پایه باشه ک حله

اما دلش سیاه باشه دمار از روزگار درمیاره

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
وقت گذروندن با دوستا چندتا مسافرت تنهایی رابطه و دوستی با چند نفر برای شناخت جنس مخالف ازدواج و تعه ...

والا دوستم ازدواج کرده هم با دوستاش میره هم سفر مجردی 

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂

کسانی که این حرف رو میگن، احتمالا منظورشون از جوونی کردن اینه که توی رابطه های متعدد بری، یا بی هدف و بی تعهد باشی و این جور چیزها وگر نه خوش بودن و سفر و تفریح و تحصیل و غیره رو با ازدواج کردن از دست نمیده کسی.

به نظر من که دلیلی نداره اگر مورد مناسبی داری، الکی ازدواج رو عقب بندازی.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)

گول این حرفا رو نخور.

منم تقریبا با همین حرفا سی رو رد کردم،اما چندان جرات اعتراف به اشتباهمو ندارم.

هرچند آدما تا گول نخورن و خودشون سرشون به سنگ نخوره دست از اشتباهشون برنمیدارن

اینکه امروز به سرت بزنه بری استخر یا با دوستات دور دور کسی نپرسه کجا و کی میای باکی میری؟ اینکه برای ...

نخواد درسته نه نخاد

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

دوستان قشنگ گفتن راحتی بدون مسئولیتاره خب اگه پایه باشه ک حلهاما دلش سیاه باشه دمار از روزگار درمیار ...

وای دقیقا مرد بد دل و بی حوصله و اکثر مادردوست دمار از روز گار زن درمیارن 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نمیدونم من از موقعی که ازدواج کردم بنظرم بیشتر جوونی کردم😄 چون تازه یه پایه پیدا کردم واسه تفریح و ...

اره منم چون قبل ازدواج خیلی محدودیت داشتم بعد ازدواج و مخصوصا بعد دنیا اومدن بچه آزادی و استقلال بیشتری پیدا کردم 

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نمیدونم من از موقعی که ازدواج کردم بنظرم بیشتر جوونی کردم😄 چون تازه یه پایه پیدا کردم واسه تفریح و ...

موافقم

حالا بگو کجا ها گردش میری ایده بگیریم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
2810