2777
2789
عنوان

امروز با نامزدم بیرون بودیم اعصابم خورد شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1305 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوایل بهش ختثی بودم حسی نداشتم الان یکم وابسته شدم نمیدونم دوست داشتن حساب میشه یا نه

چی بگم 

زمان بده به خودت 

به این زودیا هم عقد نکن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
بهتره درمورد فردی که قراره باهاش ادامه زندگیت رو بری جلو اینجوری حرف نزنی!کار نامزدتون برای من نرمال ...

یهو عصبانی شدم 🤦🏻‍♀️میدونم اون مرده با من فرق میکنه شاید من خیلی سخت میگیرم

چحوری رفتار میکردم

مثلا براش توضیح میدادی که آره تا قبل عقد راحت نیستم ولی جوری که ناراحت نشه ، معمولا با  تغییر لحنت میتونی اونو قانع کنی 

یا میگفتی ناراحت نشو ولی واقعا برام مقدور نیست ، عذاب وجدان میگیرم قبل عقد 

بعداز 3 ماه یه بوس نمیدی ، پس چطور میخوای هر شب باهاش رابطه برقرار کنی ، طبق فرمایشت راحت نیستی باها ...

قبلا خیلی رسمی بودیم تو جو خانواده ها باید کم کم عادت کنیم به هم 

ب نظرم نه واقعا بوسیدن پرسش نمیخواد اگر کسی با این مسئله اوکی نیست هنوز،چرا نامزدی کنه؟به قول خوذشون ...

بله برون تازه شروع شناخته عقد که نکرده بعدم سنتی بوده دوست نبودن که همو بشناسن قبلش به نظر من زشته یه نوع هوَل بازیه و پرسش هم میخواد اونم واسه بار اول یهو بچسبی طرفو که سنتی باهاش آشنا شدی ببوسی حرکت جالبی نیس البته نظرات متفاوته یکیم شاید همون روز اول که با یه پسر آشنا میشه اوکی باشه طرف هر کاری کنه و براش نرمال باشه🤷‍♀️ ولی از نظر من قبلش باید پایه ی رابطه ساخته شده باشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
2810