من تمام دندونام خرابه ۲۳ سالمه همشون پوسیده عصب کشی اینا میخان پول ندارم شما چه مراقبت هایی میکنید
مسواک نخ بعد از مسواک حتما آبنمک..........منم جنس دندونام خوب نیست مرتب دکتر میرم یکیشو درست میکنم یکی دیگش میپوسه .......الان بیشترش پر شدس یا روکش شده
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خوب روکش هم خیلی خوبه من فقط دندون جلودوتا ب زور تونستم سطحی پر کنم بقیه فاتحشون خوندن نزدیک کم کمش ...
بنظرم اگه پول دستت اومد بجای کامپوزیت به اونا برس و درستشون کن
خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....