2777
2789
من 38 هفته و چند روزم دهانه رحمم هم کاملا بسته س بچمم حس میکنم هنوز بالاست به نظرتون ازاین جوشونده ه ...

عزیزم برای تو زوده فعلا

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
عزیزم برای تو زوده فعلا

اتفاقا مامانم میگه بذار سرموقعش اگه نیومد بعد بخور، سونو برام زده 13 آذر یعنی 9 روز دیگه ولی یه روزم برام یه روزه تحملم داره تموم میشه😞

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اتفاقا مامانم میگه بذار سرموقعش اگه نیومد بعد بخور، سونو برام زده 13 آذر یعنی 9 روز دیگه ولی یه روزم ...

عزیزممم تا خدا نخواد برگم از درخت نمیوفته عجله نکن پیاده روی کن و فعالیت داشته باش مراقب حرکات نی نی هم باش تا وقتی خطری نی نی رو تهدید نکنه فرصت داری بالاخره این روزام میگذره و دلت برای تکوناش وقتی تو شکمت بود تنگ میشه

روغن کرچک خیلی موثره اما خوردنش یه کم یه جوریه,ان شاالله بسلامت زایمان کنی,نگران نباش یه سر به دکترت بزن خودش بهترراهنمایی میکنه

خدایا چنان کن سرانجام کار      تو خشنود باشی و مارستگار💖
عزیزممم یه تاپیک هست که کسایی که بعد سزارین میخوان طبیعی زایمان کنن تجربه یچه ها این بود که بعد از ه ...

به نظرت برای بچه ضرر نداره؟

حاجتم اینه پیج بلاگری منو دخترم زودرشدکنه اگه مهربونی برام صلوات بفرست به حاجتم برسم منم از خود الله میخوام به خواسته ی دلت برسی
عزیزممم تا خدا نخواد برگم از درخت نمیوفته عجله نکن پیاده روی کن و فعالیت داشته باش مراقب حرکات نی نی ...

آخه دکترم عجله داره میگه نباید زیاد بمونه