2777
2789
به روزهای قبلتوون اما به زودی فراموشت می‌کنه تو هم فراموشش میکنی و باعث میشه شناختت نسبت به مردها با ...

من دلم میخواد ازدواج کنم فقط

بازم ممنون

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خالق مشقولات من مجردم-تیکر بارداری نیست کاربریم دست یکی دیگه بوده قبلا!شوهر آینده قراره بعد از بله گفتن سر سفره عقد اینوبگه<<یادته یه روز میگفتم که تو مال مایی دختر>>🥸✨️🌸وی نه دوست پسر دارم نه چیزی متعهد و وفادار به آن که هنوز یافت نشده است.

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ازدواج مجدد خواهید داشت اگر در انتخاب عجله و دقت نکنید باز توی چاه میفتید با چشم باز و عقلانی ان ...

ب نظرت امسال باهمسر آینده م اشنا میشم؟

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

طلاق عاقلانه ترین کاری بود که میتونستی انجام بدی درست بود اون تورو خوشبخت نمی‌کرد اگر یکسال دیگه باه ...

عزیزم با توجه به تاپیکام گفتی یا حسن اینه ط؟

من دارم متلاشی میشم هنوزم با اون زن هست ؟حس میکنم همه چیمو باختم 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

مگ دختره رو نمیخاد؟

عزیزم پسرای امروزین دیگه بستگی داره با کی تو موقعیتش بیفتند😌☺️

همه حرفهای من از باب سرگرمیه عزیزم امیدوارم همیشه موفق و خوشبخت باشید 😍😍

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
بیشتر ببینید
تابستون،مرداد

خوشبختم منم همینطور 

چه بخوای چه نخوای میگذره زمان تنهاچیزیِ که توقف نمیکنه این روزایی که بخاطر چیزای بیخود داری خودتو آزار میدی روزای عمرته بخاطر آدمای بی ارزش زندگیتو نابود نکن جوری زندگی کن که اگه بهت بگن عمرت تموم شد با خودت بگی من واقعا زندگی کردم واز تموم روزای زندگیم لذت بردم :) 
بیشتر ببینید
مرسی گلم.ان شاءالله همیشه حال دلت خوب باشه😘😘ببخش خیلی سوال پرسیدم .ممنون که باحوصله جواب دادی

خواهش میکنم عزیزم هم صحبتی باهات باعث خوشحالیه امیدوارم بهترین و قشنگترین هارو تجربه کنی 😍☺️

بیشتر ببینید