2777
2789

از مهریه بدم میاد وجودش به هیچ درد زنا نمی خوره فقط باعث دلخوری بین زن و مرده ...ولی وانمود میشه پشتوانه ی زنه که نیست ...پشتوانه ی زن به نظر من بعد از خدا یه خانواده ی حامی و با عزت نفسه...در ادامه هم حق طلاق و لاغیر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ندارمش فامیلیم میاد میرسه

عزیزم متوجه حرفت نشدم

اگه منظورت اینه فامیل حرفاشو بهت میرسونه هر کی خواست چیزی بگه بگو نمیخوام در این مورد چیزی بشنوم

اون یه تیری پرتاب کرده به شما نخورده اینیکه حرف میاره برا شما اون تیرو میاره فرو میکنه تو قلبت!

اگه سیاست دار باشی چیزی نمیگی که هم چیزش بسوزه هم نشون دادگاه بدی

مرتیکه ....

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه

پرداخت مهریه واجب است 

به هر دلیلی مرد کاری کنه که زن بگه جونم آزاد مهرم حلال باز هم در قیامت حق زن استیفا خواهد شد 

شما با تمام قوا بدون اعتنا به این چیزا مهریه تو بگیر

بابا مگ من دارمش فامیلیم بقیه نشون میدن

عزیزم همه می دونن وقتی بحث طلاق دعوا هست فحش هست کدوم طلاقی دیدی با قربون صدقه تموم بشه پس اهمیت نده کار خودتو بکن مهرتم اگه میتونی بگیر تا امسال اینا آدم بشن که نمیشن

پرداخت مهریه واجب است به هر دلیلی مرد کاری کنه که زن بگه جونم آزاد مهرم حلال باز هم در قیامت حق زن ا ...

اخه کسی که اینجوری با آبروی کسی بازی کنه دین داره؟!!

2810