از مهریه بدم میاد وجودش به هیچ درد زنا نمی خوره فقط باعث دلخوری بین زن و مرده ...ولی وانمود میشه پشتوانه ی زنه که نیست ...پشتوانه ی زن به نظر من بعد از خدا یه خانواده ی حامی و با عزت نفسه...در ادامه هم حق طلاق و لاغیر
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه سیاست دار باشی چیزی نمیگی که هم چیزش بسوزه هم نشون دادگاه بدی
مرتیکه ....
رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍این کاربر تا اخر امسال باردار میشه😍من حتم دارم تا زمستون باردار میشم میدونم خدا دامنم رو سبز میکنه
عزیزم همه می دونن وقتی بحث طلاق دعوا هست فحش هست کدوم طلاقی دیدی با قربون صدقه تموم بشه پس اهمیت نده کار خودتو بکن مهرتم اگه میتونی بگیر تا امسال اینا آدم بشن که نمیشن
ک ون لقش..حوصله داری استوری یه انگل میبینی؟بزار آشناها ببینن بفهمن چ آشغالیه.فقط تو آنفالوش کن اصلا هم استوری نزار اینجوری هم سنگین تری و شخصیتت بهتره هم اون میسوزه