2777
2789
شما اینکارومیکنی پشیمون نمیشین

ن یادم میره چی بوده 

من الان کلی از لباسهای نو و خوبم رو ک بهم کوچیک شده بود دادم بیرون دیروز خیلی بدم میاد چیزی ک بدردم نمیخوره نگه دارم

بعدشم این طوری انرژی خونه از بین میره 

با جمع کردن کلی چیز هایی ک بدرد نمیخوره 

از کم شروع کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فروشی نیست کسی نمیخره که کهنه ن دورانداختنی دلم نمیاد

شاید یه دفعه دلت نیاد همه رو دور بریزی ،کم کم اینکار رو بکن ،وسایل اضافی رو از دورت کم کن به نظر من  ذهن آدم اینطوری آروم میشه   ،اگر بدرد کسی میخوره و  نیازمندی  رو میشناسی اونا رو بهش بده ،

ن یادم میره چی بوده من الان کلی از لباسهای نو و خوبم رو ک بهم کوچیک شده بود دادم بیرون دیروز خیلی بد ...

لباس کم دارم و به اندازه 

فقط آشپس خونه م مهمون اومدنی میریزه به هم 

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

شاید یه دفعه دلت نیاد همه رو دور بریزی ،کم کم اینکار رو بکن ،وسایل اضافی رو از دورت کم کن به نظر من ...

دلمم میاد مثلا رو تاقچه بچه نمیزاره همش میندازه زمین جمع کردم تو کمد

لباس کم دارم و به اندازه فقط آشپس خونه م مهمون اومدنی میریزه به هم

منم زیاد ندارم اینا از قبل بود ک داده بودم خواهرم

ولی بکن این کارو یادت میره 

بابا دو تا دستمال و اینا دیگه چیزی نیست ک

بهدش پشیمون نمیشین؟

دیگه یادم میره چی بوده 😂😂 وقتی یه وسیله ای سالها بی استفاده مونده یعنی بدردم نمیخوره

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
منم زیاد ندارم اینا از قبل بود ک داده بودم خواهرمولی بکن این کارو یادت میره بابا دو تا دستمال و اینا ...

آره هه ی خلوت میکنم بازم بعدا شلوغ میشه نمیدونم چرا

اون نخی ها شیشه و اینه رو بهتر تمیز میکنن .کیسه های برنجم واسه کنار سینک خوبه اب جذب میکنه.نصیحت دیگ ...

اسی یکی از خودت بدتر اومد

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

منم اصلا وسایل اضافه نگه نمیدارم

عاشق دور ریختنم .آخه داشتن وسایل اضافه انرژی منفی داره

هر وقت وسایل و از خونه دور میکنم کلی حس خوب میگیرم

اون گونی برنج ها و هر وقت جمع میشه میبرم به خشکباری محل میدم به دردش میخوره

شیشه های سس اصافه و میدم به مامانم

لباسهای بلا استفاده و میدم خیریه

چیزی که میدونم استفاده ای نداره دلیلی نمیبینم نگه دارم

دیگه یادم میره چی بوده 😂😂 وقتی یه وسیله ای سالها بی استفاده مونده یعنی بدردم نمیخوره

لباس های بچه نوزادی هست که خوب موندن اونا رو نمیدونم بدم بیرون یا نگه دارم برا بچه بعدیم

منم اصلا وسایل اضافه نگه نمیدارمعاشق دور ریختنم .آخه داشتن وسایل اضافه انرژی منفی دارههر وقت وسایل و ...

خوبه ثواب هم داره

2810