2777
2789
عنوان

آویزون جیب پسرا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 25 پست
آخه زن برای مرد خرج کنه اوکیه ولی برعکسش ک میشه میگن طرف آویزون و..

من کاری به روابط غیرهدفمند ندارم ولی در مورد رابطه رسمی باید بگم که پول زن برای خودشه اگه خرج رابطه کنه از لطفشه برای مرد یک وظیفه هست 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

ببین در کل بهت بگم وقتی وارد رابطه بشی اینجوری نیست ک من چقدر بدم تو چقدر بدی اینو هم جدیدا یاد گرفت ...

بله چون تو کادو بخری اونم موظف چون تو هزینه کردی ولی در غیر این صورت غیر از هزینه کافه و بیرون و رستوران اون وظیفه ای در قبال تو نداره چون نمیدونه تو جدی میشی یا نه قطعااا و صد درصد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کاری به روابط غیرهدفمند ندارم ولی در مورد رابطه رسمی باید بگم که پول زن برای خودشه اگه خرج رابطه ...

دقیقا 

ولی اینجوری شده که نه مرده نباید خرج کنه 2 طرف باید مستقل باشن خب اینجوری چه زندگیه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

بله چون تو کادو بخری اونم موظف چون تو هزینه کردی ولی در غیر این صورت غیر از هزینه کافه و بیرون و رست ...

عشقم همه حرفات قبول جز آخری 

یعنی چی نمیدونه؟ تو میدونی تهش میمیری ولی زندگی میکنی تو میدونی... همه دنیا همینه

درحال حاضر همچنان دوست دارم امیر 🩷دارم درس میخونم درصورتی که دوس ندارم کار کردن هم دوس ندارم دوس دارم یه جا بشینم از آسمون پول بیاد🩴عشق رو تجربه کردم 🫣MEOW🐈خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم پسر کچلم🫂

دقیقا ولی اینجوری شده که نه مرده نباید خرج کنه 2 طرف باید مستقل باشن خب اینجوری چه زندگیه

خب دیگه اگر همچین ادمی اومد تو زندگیش نباید قبولش کنه 

البته زن که مستقل باشه به نفع خودشه 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

عشقم همه حرفات قبول جز آخری یعنی چی نمیدونه؟ تو میدونی تهش میمیری ولی زندگی میکنی تو میدونی... همه د ...

مثالت خیلی بی ربط بود 

خرج بیخودی کردن برای دوست دختر یا دوست پسر تا وقتی اون خرجی نکرده کار مسخره ایه واقعاااا و دختری هم که همچین توقعی داشته باشه تو چشم اون پسر یه ادم اویزون به نطر میاد و اتفاقا اون پسر خیلی جدی بهش نگاه نخواهد کرد مردا از دخترای قوی و مستقل تو ارتباط خوششون میاد ولس بعد ازدواج کم نمی‌ذارن و دوست دارن زن تکیه کنه بهشون

خب دیگه اگر همچین ادمی اومد تو زندگیش نباید قبولش کنه البته زن که مستقل باشه به نفع خودشه

متاسفانه همین حرفا آقایون رو اصطلاحا جوری کرده ک کلا کناره گیری میکنن از این مسولیت ها دیگ

مثالت خیلی بی ربط بود خرج بیخودی کردن برای دوست دختر یا دوست پسر تا وقتی اون خرجی نکرده کار مسخره ای ...

خرج باید 2 طرفه باشه 

این حرف رو قبول ندارم خودمم اصلا ولی مردا اصولا زنایی رو دوس دارن ک اتفاقا مستقل و. نباشه ک بتونن روش احاطه داشته باشن 

خرج باید 2 طرفه باشه این حرف رو قبول ندارم خودمم اصلا ولی مردا اصولا زنایی رو دوس دارن ک اتفاقا مستق ...

اون مال ازدواج نه دوستی 

تو رابطه جدی دوست دارن همسر بهشون تکیه کنه نه دختر مردم 

اون مال ازدواج نه دوستی تو رابطه جدی دوست دارن همسر بهشون تکیه کنه نه دختر مردم

درهرصورت اقایون دختری رو انتخاب میکنن ک شکننده تر باشه