2777
2789

علاّمه مجلسی فرموده است: در بعضی از کتاب‌های شایسته احترام از محمّد بن بابویه نقل کرده‌اند که این دعا را از امامان(علیهم‌السلام) روایت کرده و گفته است: در هیچ امری آن را نخواندم مگر آنکه به زودی اثر اجابت آن را یافتم

صفحه اصلی کلیات مفاتیح الجنان ( ترجمه استاد انصاریان )

دعای توسل

مطلب قبلی آیات اسم اعظمدعای توسل دیگر مطلب بعدی 

انتخاب صوت:

محسن فرهمند آزاد

علاّمه مجلسی فرموده است: در بعضی از کتاب‌های شایسته احترام از محمّد بن بابویه نقل کرده‌اند که این دعا را از امامان(علیهم‌السلام) روایت کرده و گفته است: در هیچ امری آن را نخواندم مگر آنکه به زودی اثر اجابت آن را یافتم؛

و دعا این است:

🖤اللّٰهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُكَ وَأَتَوَجَّهُ إِلَيْكَ بِنَبِيِّكَ نَبِيِّ الرَّحْمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّى اللّٰهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ، يَا أَبَا الْقاسِمِ، يَا رَسُولَ اللّٰهِ، يَا إِمامَ الرَّحْمَةِ، يَا سَيِّدَنا وَمَوْلَانَا إِنَّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ إِلَى اللّٰهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَيْ حَاجاتِنا، يَا وَجِيهاً عِنْدَ اللّٰهِ اشْفَعْ لَنا عِنْدَ اللّٰهِ؛...🖤

ادامشو نشد بزارم دوستان زیاد میشد گوگل بزنید از اونجا میخونیم برای هم دسته جمعی ب نیت برآورده شدن حاجت هامون ب نیت اون هایی ک شریک خوندن توسل شدن

کیا موافقن؟

ک تا فردا بخونیم؟؟

هرکس موافقه بگه

ب نیت بر آورده شدن حاجت شما و حاجت من 500 تا صلوات میفرستیم

هرکس هرچنتا فرستاد بگع دوستان🖤 سید الشهدا نگهدارتون🖤🖤

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستی خوشگلم🌹🫶🏻اکانت مشترک منو خواهرمه

میخواد درسته نه میخاد

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدره دعاهه؟

۱۰تا فرستادم صلوات

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/
چقدره دعاهه؟۱۰تا فرستادم صلوات

بزنید دعای توسل میاد از زیارت عاشورا کمتره حس میکنم

حاجت روا شی

من میخونم ۵۰ تا صلوات هم فرستادم

حاجت رواشی عزیزم توی نیتت یاد منو بکن موقع خوندن من و بقیه هم باید همینطور باشیم ب نیت برآورده شدن حاجت خودمون و بقیه کسایی ک میخان بخونن