2777
2789
عنوان

حکم طلاقم اومده بعدچهار سال عکسش میزارم الان

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 22 پست
عزیزم من وقت دارم حدودا برداشت زیادی هم درباره طلاق دارم هر سوالی داشتی پاسخگو هستم

مرسی عزیزم فعلا برامنو بچه هام ۱۲تومن نفقه بریدن 

یه پرونده درست کردم براش که عدم صلاحیت بخوره برا بچه ها 

معتاد بود وبیکار و خیانت میکرد و چند ماه نبود ضرب و شتم براش نوشتم خیلی خرح کردم نمیدونم به نتیجه میرسم یا نه 

مرسی عزیزم اینکه پرونده درست کردم براش بنظرت خوبه

سعی کنید پیگیری کنید شوهرتون حکم تمکین نتونه بگیره نفقه شما از بین می‌ره «حکم تمکین یعنی ازدواج دوباره شوهر بدون خواستن رضایت همسر دلیلشم می‌تونه بگه شما ترک منزل کردین» اگه درخواست تمکین کرد برین دادگاه حاضر بشین در تمام جلسات و بگین که تحمل اون زندگی سخت بوده و شما کراهت دارین از شوهرتون و...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعی کنید پیگیری کنید شوهرتون حکم تمکین نتونه بگیره نفقه شما از بین می‌ره «حکم تمکین یعنی ازدواج دوبا ...

اینو بخونید من ندونستم به موقع نفقه داشتم می‌گرفتم ندادن 

مرسی عزیزم فعلا برامنو بچه هام ۱۲تومن نفقه بریدن یه پرونده درست کردم براش که عدم صلاحیت بخوره برا بچ ...

برای من هم ماهی یک میلیون و هفت میلیون هم برای دوسال که نداده بود تهشم نرسید بهم 

اینو بخونید من ندونستم به موقع نفقه داشتم می‌گرفتم ندادن

اره زودتر‌از خودش پرونده درست کردم الان اومده میگه علیه مادرت شاکی شدم که دخالت کرده تو زندگیم نمیدونم راست میگه یا نه 

خیانتاش و انکار میکنه انگار ن انگار چیزی شده

اره زودتر‌از خودش پرونده درست کردم الان اومده میگه علیه مادرت شاکی شدم که دخالت کرده تو زندگیم نمیدو ...

عزیزم هیچ کاری نمیتونه انجام بده قانونی که مادرتون مرتکب جرمی شدن