2777
2789

ما چون از هم دوریم و وقتی میرم شهرستان نمیتونم به خاطر شرایط خانواده ها ببینمش تابستون که شهرستان بودیم بهش گفتم اومد دم در رفتم دم پنجره دیدمش شاید لحظه خاصی از نظر بقیه نباشه ولی منی که بعد سه سال تونستم اونجوری ببینمش بدون هیچ حاشیه ای شاید کوتاه ولی خب به نظرم لحظه خوبی بود 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواید ازدواج کنید

اگ بزارن آره 

الان اونجاییم که شاعر میگه: گفتنش شاید نباشد مرهم دردی ولی زندگی آن طور که باید ؛ بر مراد ما نرفت :(    از دردناک‌ترین لحظات؟ وقتی حالت خوب نیست و اونی که انتظار داری حالت رو خوب کنه، بهت بی‌ توجهی میکنه.

خواب بد دیده بودم 

بهش زنگ زدم 

قهر بودیم صداش کردم بابا با بغض و صدای خواب 

اونم بهم گفت جون دلم بگو جان بگو تو دل داری با من این جوری قهری 

فدات بشم من نترس من خوبم 

چه لوس بازی های کردیم پشت تلفن 

اون جایی که سرش رو گذاشته بود رو سینه ام بهم گفت اگه تو بمیری منم میمیرم 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️