2777
2789
عنوان

زن داداشم خیلی بد جنسه

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 67 پست

عزیزم بیشتر شما بدجنسی کردین 

لازانیا پنیر میخاد گوشت چرخ کرده میخاد قارچ میخاد ذرت میخاد چیزی نیست همیشه تو خونه آدما در دسترس باشه و یا اینکه همیشه توان خریدشوداشته باشیم وقتی میرین خونه یکی حتی خواهرتون چشم و کوشتونو ببندیم برین و همه چیزم موقع خروج پشت درهای خونه میزبان بزارین بمونه شرایط جامعه بد شده

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش خدا در و تخته جور کرده باهم😂

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
آخی عزیزم همش باید از خواهرشوهرا بد بگن؟

نه 

اما مشخصه تاپیکش الکیه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

هوس درسته نه حوس 

دوست عزیز نی نی سایتی لطفا از غلط املایی که میگیرم ناراحت نشو💐  راستی همیشه همینقد مؤدب نیستم در واقع عین شمشیر دولبه ام، ضمن اینکه تقریبا هیچ پاسخی رو نگاه نمیکنم مگر اتفاقی 

عجب ادمی هستی تو😐مگه رستوران پدرتون تشریف بردین که انقدر متوقع این؟

چطور شوهر خاهر زنداداشش رستوران تشریف میبره خونه داداش ایشون با پول این براشون لازانیا میپزه؟؟

به نظرم زنه بدجنس بوده

پولا

یاد بگیر هرچی دوست داری سفارش بده تو خونه خودت بخور از کسی توقع نداشته باش . منم کتلت هام عالی میشه ولی عمرا برای مهمون وایسم دو ساعت کتلت درست کنم 

میری مهمونی هرچی میذارن جلوت بخور تشکر کن والسلام 

عجب ادمی هستی تو😐مگه رستوران پدرتون تشریف بردین که انقدر متوقع این؟

آقا یه. چیزی بگم ناراحت نمیشینظ؟؟نتونستم بیشتر از این سر به سرتون بذارم .من اصلا داداشم زن نداره .فقط میخواستم بدونید نشین سر هر تاپیکی حرص بخورید .خیلی از تاپیکای مثل تاپیک من فیک 

تو از اون بدجنس تری ک

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

به نظرم شما خیلی بد جنسی 

همون قرمه سبزی هم با پولای داداشت زحمت کشیده درست کرده جا تشکر از غذا بدم میگی 

بعدم لازانیا هوس کردی یا خودت درست کن یا از بیرون بگیر وظیفه اون نیست که واست درست کنه

2810