2777
2789
فراموشش کنچون اگر دوستت داشت الان تو همسرش بودی

دیدم کاربرایی ایتقدر از خدا خواستن حتی بعد از عروسی هم مرده خانمش طلاق داده رفته خواستگاری اونی میخواستتش

چون از خدا خواسته

خدا که میتونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوای طلسم‌کنی زندگی دونفرو‌خراب کنی بعد میگی‌از گناه میترسم؟اینکارو کنی تا ابد جات تو جهنمه

آره میدونم من که طلسم نویس نمیشناسم و حتی خودمم از گناه میترسم فقط میتونم از خدا بخوام کمکم کنه 😔 🥺 

دیدم کاربرایی ایتقدر از خدا خواستن حتی بعد از عروسی هم مرده خانمش طلاق داده رفته خواستگاری اونی میخو ...

اینا توهمات شماست

بهش پرو بال نده عزیزم برگرد به زندگی عادی

اگه برات سخته دوسش داشته باش تو قلبت ولی بپذیر سهم تو نیست

مثلا فک کن مرده اصلا

دیدم کاربرایی ایتقدر از خدا خواستن حتی بعد از عروسی هم مرده خانمش طلاق داده رفته خواستگاری اونی میخو ...

واقعا نظری ندارم

اگر اون مرد دوستش داشت انتخاب اولش این خانوم بود

نمی تونم بعضی زنها رو درک کنم که چقدر خودشون رو دست پایین می‌گیرند و برای خودشون ارزش قائل نیستند

خب دوست داشتنش

چرا به حس یک طرفه ت بال و پر میدی

فکر می کنی چند سال دیگه هم همین حس رو داری

رهاش کن و برو دنبال علایق خودت

به پیشرفت خودت فکر کن

بی خیال مردی شو که ولت کرد و الان زن داره

اون زن چه گناهی کرده که شما شوهرش رو دوست داری؟

خودت رو بگذار جاش ببین اگر متوجه شه چقدر اذیت میشه

2810