2777
2789
چند بار اولش یکم اذیت میشی ولی تا دو سه هفته وحتی یک ماه راحتی خودت انجام بدی دردش کمتر از اینکه که ...

من موم رو ترجیح میدم ولی کاش کسی بود مینداخت ، چند روز پیش زایلاپی هم زدم باز درد داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من موم رو ترجیح میدم ولی کاش کسی بود مینداخت ، چند روز پیش زایلاپی هم زدم باز درد داشت

درد که داره 

برا من تا دو روز نمیتونم به جاش دست بزنم و متورم وقرمز هست 

ولی یه مدت همسرم مینداخت برام دردش بیشتر از زمانیه که خودم میندازم

واینکه هر بار میندازی کاغذ جدید نزار، چند بار با همون کاغذ قبلی بزن وبعد که دیگه سنگین وپر شد کاغذ رو عوض کن  دردش کمتره اینطوری 

چه دستگاهی عزیزم وچند جلسه؟منم میخام برم ولی میترسم عوارض داشته باش و نتیجه نگیرم

نمیدونم اسمه دستگاهشو جای خوبی بود رفتم دوست وآشناهام همه اونجا میرن .من توتال میرم تا حالا ۶ جلسه رفتم عالی بود ینی همون جلسه اول تاثیرشو دیدم.بیکینی گفته ۱۲جلسه باید برم جاهای دیگه ده جلسه .با دوتا بچه وقت نمیکردم دوساعت تو حموم ژیلت بکشم بعد ژیلتم موهای بدنمو ضخیم کرده بود افتضاح بود 

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸
کل بدنی؟ببخشید زیاد سوال میپرسم

ن توتالم عزیزم همه ی بدن بجز بازوها و رونام

اولین جلسه همه ی بدنمو زدم اپراتور گف رونا و بازوهات موهاش کرکیه انجام نده چون نتبجه عکس میده

دخترای گلم ♡🧸💜ماهلین و نفس♡💜🧸