2777
2789
عنوان

اونایی ک فیلم کیمیا رو میبینن🙄🙄🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 64 پست

بنظرم اولش میخواست از باباش انتقام بگیره ولی بدشم نمیومد از کیمیا. بعدها عاشقش شد 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباش که اون موقع گفت تو که بخاطر خودش باهاش ازدواج نکردی منظورش چی بود؟ کیمیا کاری مگه قرار بود بکن ...

ینی چی گنگ شد

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خب اگه دوسش نداشت چرا این همه تلاش کردبنظر من دوسش داشت این پدر وخواهرش تو رابطتش همه ش موش دوندن زن ...

اینم حرفیه

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

مگه کسی هم هست که هنوز کیمیا رو نگاه کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عشق فقط فیلمی ک تو پروفایل تون هست هروقت پخش میشه چشم برنمی‌دارم

آره خیلی🥰

یه تاپیک چند روز پیش بود میگفتن چه فیلم زشتی بود آهنگش خوب نبود ارباب بدآموزی داشن میخواستم بکشمشون😁😅

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
ینی چی گنگ شد

مشفق به اون محموله‌ای که بابای کیمیا می‌برد ارتباط داشت یسری میگن آرش از این طریق میخواست به فرخ و خانواده اش نزدیک بشه 

من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 ای کاش مرداد ۱۴۰۰ میرفتم زیر ماشین و هرگز چشمامو باز نمیکردم...                           حسین گیانم💚🍃و خدا ناب ترین لیلی دنیای من است ❤️چه کوهایی نذاشتن رو سر این خونه خاکستر بباره... درخواست دوستی ندید قشنگا♥️ آقایونی که درخواست دوستی میدید ، تاپیک میزنم و نی نی یارو تگ میکنم که تعلیق بشید حالا دیگه خود دانید ملوسا
2810