2777
2789
عنوان

به این خواستگار فرصت میدین❓️‼️خودتونو بزارین جای من

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
خیلی خوبه ک فرصت آشنایی میدادم من اگه جات بودم ولی خب فقط آشنایی نه ازدواج،چون میگی حال روحیم خوب نی ...

ازینور حوصله آشناییم ندارم آخه🤦‍♀️

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هعی گفتی نامزدی شش ساله با سن ۲۰ ساله قلبم ب هزار تیکه تبدیل شد ای کاش منم بهم میزدم

چرا عزیزدلم؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

یعنی از ۱۴ سالگی نامزد شدی؟ چجوری با این اقا آشنا شدی؟ از نامزدیت خبر داره؟

دوست بودیم چند بار اومدیم عقد کنیم که ماشالله زمین و زمان باهام مشکل دارن نشد.

دکتره نه از چیزی خبر نداره،بهش گفتم حال روحیم خوب نیست گفت عیب نداره شرایطتونو قبول میکنم

پزشک بیمارستانمونه

دوست بودیم چند بار اومدیم عقد کنیم که ماشالله زمین و زمان باهام مشکل دارن نشد.دکتره نه از چیزی خبر ن ...

خب باهاش اشنا شد ،شاید گذینه خوبی بود برات و هم کمک برای گذروندن کنکورت ،ولی اهسته اهسته پیش برین ،تا با عقل و منطق تصمیم بگیری نه با احساس

اسی نمیتونی از پیام های پلیسه شات بگیری بری فتا شکایت کنی

تا کی این اضطراب سایش بالایه زندگیت باشه؟

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

اسی نمیتونی از پیام های پلیسه شات بگیری بری فتا شکایت کنیتا کی این اضطراب سایش بالایه زندگیت باشه؟

عزیزدلم من ترسو تر از این حرفام

میگم حالا که آب از آسیاب افتاده پا رو دمش نزارم وحشی تر نشه

چون دیدم به چشم چه کارایی میتونه بکنه

به علاوه مدرک محکم اثبات ندارم

چقدر داستان عجیبیه ۶ سال نامزد بودی بعد این پزشکه مثلا جز افراد تحصیل کردس‌ نمیدونه ۱۰ سال کوچیکتر ی ...

عزیزم وقتی معنی کلمه ای رو نمیدونی به کار نبر

پدوفیل یعنی با دخترای زیر18 سال یا به بلوغ نرسیده لذت ببری

اسی نمیتونی از پیام های پلیسه شات بگیری بری فتا شکایت کنیتا کی این اضطراب سایش بالایه زندگیت باشه؟

عزیزدلم یکم دلم از خدا گرفته

صلوات نه

ولی از ته ته قلبم از خدا میخوام حال بابات خوب باشه

من رابطم هیچوقت با بابام خوب نبوده،خوشحالم باباتو انقدر دوس داری که میخوای حالش خوب باشه❤️ببوسش

عزیزدلم من ترسو تر از این حرفاممیگم حالا که آب از آسیاب افتاده پا رو دمش نزارم وحشی تر نشهچون دیدم ب ...

من یکی از آشنایی نردیکم این مشکله عکس رو داشت اونم می‌ترسید  مجبورش کردیم رفت پیش فتا حالا مرده دمش رو گذاشت روی کولش چون شغلش دولتی بود به غلط کردن افتاد چون پلیسه بهش گفت پروندتو طوری میکنن هیچ جا نخواست و بعد هم زندان داره

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

عزیزدلم یکم دلم از خدا گرفتهصلوات نهولی از ته ته قلبم از خدا میخوام حال بابات خوب باشهمن رابطم هیچوق ...

ممنونم 🩷

خدا پدرتو برات نگهداره

من ۳ ساله ندارمش