2777
2789
عنوان

طبیعیه ک من اصلا دلم نمیخواد مادر بشم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 28 پست

من برعکس توووو زردآلو رو میخورم برا هستش😂🤦‍♀️خیلی خیلی هیولای کوچولوی نداشتم رو دوس دارممم واگه یه روزیم قرارباشه ازدواج کنم ۹۹درصدش به خاطر بچست😂

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕

ملیکا اتفاقا به نظر من زود مامان میشی، مامان خیلی مهربونی هم میشی🥰🥰😁😁 چون همین الآنشم یه مامانی، مامان آجی کوچولوت😁😁

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من برعکس توووو زردآلو رو میخورم برا هستش😂🤦‍♀️خیلی خیلی هیولای کوچولوی نداشتم رو دوس دارممم واگه یه ...

عزیزممم🤭😍😍انشالله ب زودی ی نینی  تپل وخوشگل تحویل خاله ملیکاش میدییی😍😂

درسته دلم نمیخواد مامان بشم ولی دلم خاله شدن رو میخوادااا😁❤

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
ملیکا اتفاقا به نظر من زود مامان میشی، مامان خیلی مهربونی هم میشی🥰🥰😁😁 چون همین الآنشم یه مامانی، ...

دقیقا چون خودم خواهرمو بزرگ کردم دیگه دلم نمیخواد مامان بشم

بچه داشن خیلی سخته...

بعد تازه خواهرم همش ب رابطه مامان بابام حسودی میکنه و نمیزاره بابام ب مامانم محبت کنه

یکی از دلایل بچدار نشدنم همینه ک نمیتونم شوهرمو با یکی دیگه شریک شم حتی بچم😬😂

به غم کسي اسيرم که ز من خبر ندارد                                 عجب از محبت من، که در او اثر ندارد                                  غلط است هر که گويد که به دل رهست دل را                          دل من ز غصه خون شد دل او خبر ندارد🥲❤‍🩹
عزیزممم🤭😍😍انشالله ب زودی ی نینی تپل وخوشگل تحویل خاله ملیکاش میدییی😍😂درسته دلم نمیخواد مامان ب ...

توهمین الانم مامان جوجه عقاب ومامانتییی🤌💗

مامان بودن تو خونته مل مل خانوم✨️🫂

اصن اسمشم آوردی ریختم زمین🫠❤️ازم خیلی دوره حداقل۶یا۷سال ولییی من تورو تااون روزا میخوامااا توهمیشه ی همیشه باش🥲❤️

توهمین الانم مامان جوجه عقاب ومامانتییی🤌💗مامان بودن تو خونته مل مل خانوم✨️🫂اصن اسمشم آوردی ریختم ...

احساساتی شدم🥲🤭

تا اخرش هستم خیالت راحت🥲❤

میخوام موفقیتتو ببینم  ازدواجتو ببینم مامان شدنتو 

عروس/داماد شدن بچهاتو ، نوه دار شدنتو 🥲

بازم بگم؟😍

دقیقا چون خودم خواهرمو بزرگ کردم دیگه دلم نمیخواد مامان بشمبچه داشن خیلی سخته...بعد تازه خواهرم همش ...

این حرفتو خیلی قبول دارم👌👌 من زود خاله شدم و تقریبا خواهرزاده هام تو خونه ی ما بزرگ شدن، خیلی براشون زحمت کشیدم، یه جورایی انگار مادر شدن رو با اونا تجربه کردم، واقعا صبر و حوصله ای که واسه اونا داشتم بیشتر از بچه های خودمه😁😁 همیشه بهم میگن تو مامان دوممونی😁😁 یکیشون۲۹ سالشه، یکی۲۳

ولی سخت ترین جای زندگی اونجاست که آدم دلش واسه خودش تنگ میشه و گریه میکنه...‌‌《من هرگز دوباره من نخواهم شد و این غم انگیزترین دلتنگی دنیاست》

احساساتی شدم🥲🤭تا اخرش هستم خیالت راحت🥲❤میخوام موفقیتتو ببینم ازدواجتو ببینم مامان شدنتو عروس/دام ...

آینه آینه آینه🫂❤️

چه حس عجیبیه که یه نفرو انقد نداشت ودوس داشت🫠❤️

این حرفتو خیلی قبول دارم👌👌 من زود خاله شدم و تقریبا خواهرزاده هام تو خونه ی ما بزرگ شدن، خیلی براش ...

عزیزم خداحفظشون کنه😍

دقیقا منم صبر و تحملم کم شدههه

اعصابی نمونده برای بچدار شدن😂🤦🏻‍♀️

منم هم بدن آدم زشت میشه و هم درد زایمان داره😥 و هم بعدش بی خوابی و عوارض کلی سرو کله زدن با بچه

وااای من ک از ۳۶۵ روز ۳۷۰ روزش رژیمم و حواسم ب وزنم هست خیییلی برام سخته بچدار شدن

تازه شگیدم دماغ تو حاملگی بزرگ میشه تحمل اینم ندارم😂

اصلا این موضوع یادم نبود😂🤦🏻‍♀️

عزیزم خداحفظشون کنه😍دقیقا منم صبر و تحملم کم شدهههاعصابی نمونده برای بچدار شدن😂🤦🏻‍♀️

ممنونم عزیزدلم🫂🫂🤗🤗 خدا تو  رو هم حفظ کنه دختر مهربون🤲🤲😍😍

آینه آینه آینه🫂❤️چه حس عجیبیه که یه نفرو انقد نداشت ودوس داشت🫠❤️

دقیقا منم ندیده خیلی دوستت دارمممم جیگر🥲🐣💖

ممنونم عزیزدلم🫂🫂🤗🤗 خدا تو رو هم حفظ کنه دختر مهربون🤲🤲😍😍

عزیزدلممم🥲💖🌹