2777
2789

چند روز پیش مامانم گفت که میخواد با چند تا از خانمای اقوامشون بره مشهد بهشون گفتم منم میام همشون گفتن نه تو نباید با ما بیای و ما میخوایم زنونه بریم و بچه هامون و نمیبریم منم دیدم که اینجوری میگن گفتن شاید دوست ندارن اقا تا امروز که فهمیدم همشون دختراشون بردن مامانمم دختر خالمو برده شوهرم راه دور سرکاره رفته بودم پیشش زنگ رو زنگ که بیا خونه برای بابات اشپزی کن و اینجور چیزا منم زودی از پیش شوهرم اومدم خونه بابام اینا ناراحت نیستم که نتونستم برم اصلا میخواستمم شاید نمیتونستم چون خیلی اوضاع مالیم خوب نیست ولی خب وقتی اینجوری بهم گفتن تو با ما نیا و بعدش همشون رفتن ناراحت شدم اصلا شاید نمیرفتمم چون پول ندارم ولی خب نمیدونم چی بگم خیلی دلم شکست حالا نمیدونم چیکار کنم:)

تازه وقتی پیش شوهرم بودم گفتم اره من یه دوروز دیگه میام بهم گفتن خیلی بی خیری و ادم باید خیرش به خانوادش برسه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کار مامانت درست نیسخیلی مهربانانه بهش بگو مامان جان دل میشکنی و بعد میری پیش آقا؟؟رک و پوست کنده میگ ...

میدونی من دلم برای بابام میسوخت تنها میشد بابام همیشه خیلی به فکرم بوده حتی امروز نزدیک پریودم بود بهش گفتم حالم خوش نیس نزاشت ناهار و شام بپزم از بیرون اورد ظرفارو شست برا بابونه درست کرد حس میکنم بقیه واقعا دوستم ندارن

من اگر جات بودم خیییییلی ناراحت میشدم چون دخترخاله رو‌برده و اینکه پنهان کردن

چی بگم منم خیلی ناراحت شدم ولی دیگه عادت کردم یه تاپیک دیگه زدم برو بخون فک کنم تاپیک چند تا مونده به اخر یاشه در مورد خالم و مامانم

چی بگم منم خیلی ناراحت شدم ولی دیگه عادت کردم یه تاپیک دیگه زدم برو بخون فک کنم تاپیک چند تا مونده ب ...

الان خوندم 

به همسرت چیزی نگو 

و کمی از خانواده ت و مادرت فاصله بگیر تا مدتی ...

میدونی من دلم برای بابام میسوخت تنها میشد بابام همیشه خیلی به فکرم بوده حتی امروز نزدیک پریودم بود ب ...

قربونت ...ولشون کن خودتو ناراحت نکن

خدا ب پدرت عمر دراز و پربرکت بده 

قدرشو بدون

مواظب خودت و سلامتیت باش

2810