2777
2789
عنوان

چهرم داره از حالت دخترونگی درمیاد🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم ها چهره شون وقتی سن بیشتر می شه یخته تر و زیبا تر می شه پس خیلی ها از سی به بالا مخصوصا آقایون بهتر و جذاب تر می شن

انسانیت داشته باشیم به معنای واقعی در غیر این صورت فقط یک مخلوق هستیم مثل همه مخلوقات جهان 
شما هم مثل من معتقدی اوج زیبایی زن ۳۰ به بعده تا ۴۰ ۴۵

والله من همش حس میکنم توی اوجم

پارسال فکر میکردم‌ اوج ۴۲ هست

امسال فکر میکنم نععع ۴۳ بهتره

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من ۲۵ سالمه و سه ساله عروسی کردم قبلم نامزد بودم ..ولی هیچ اثری از پختگی نیس تو چهرم غریبه ها میبینن ...

بیبی فیس بودن هم قشنگیای خودشو داره 

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

وای منم حس میکنم خانوم شدممماصلا دلم نمیخاد دوست دارم بیبی فیس بمونم

وای منم دوس ندارم سنم بره بالا فوبیا پیری دارم🤦🏻‍♀️کاش انقدر تاثیرپذیریم از رسانه زیاد نبوددددد🤦🏻‍♀️

نگاهت را به درون برگردان،به اعماق خود بنگر،یاد بگیر اول خودت را بشناسی.زیگموند فروید

بیبی فیس بودن هم قشنگیای خودشو داره

خب همه همینو بهم میگن😂😂توی دانشگاه الان از بقیه پنج سال بزرگترم و امسال ک ترم جدیدی ها اومدن ک ۱۸ هستن بعضیا ک نمیشناختن فک میکردن منم ترم جدیدم 😂جدی نمیدونم این قضیه واقعا خوبه یا نه ..البته تیپمم خب همونجور نگه داشتم و اندامم ولی چهره خودش همینجوری موند

والله من همش حس میکنم توی اوجمپارسال فکر میکردم‌ اوج ۴۲ هستامسال فکر میکنم نععع ۴۳ بهتره

۴۳ سالتونه؟

تا همیشه چشم به راه عطرت می مانم چشم انتظاری تو زیباترین بی قراری دنیاست

2810