2777
2789
یعنی چی نیاری به پرسیدن نبود ؟

میخواست صحبتو ادامه بده ولی میتونست یه پیام بهتر بده بعدش 

به نظرم توئم با همون کلمه های کوتاه یا یه جمله ای جواب بده بعدا که خودش گرم تر حرف زد توئم گرم شو

چک کردن ناشناس رو نباید بهش میگفتی ولی باز طوری نیست از دفعه های بعد حواست باشه . چیز مهمی نیست که ذهنتو مشغول کنی راجع بهش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بد نشد، ولی سعی کن پرحرف نباشی تو چت مثل اون، وایب هول بودن میده و جذابیتو کم میکنه تو این مرحله، پس ...

ببین نخواستم پرحرفی کنم بهش توضیح دادم تو ربات عضو نیست حس میکنم نباید میگفتم

آخه وقتی گفت OK اینطوری کردم که بحث کش پیدا کنه 

بقیشم ک راجب درس بود 

این کاربری برای من و دوستم❤

ببین نخواستم پرحرفی کنم بهش توضیح دادم تو ربات عضو نیست حس میکنم نباید میگفتمآخه وقتی گفت OK اینطوری ...

چتت مهم نیس، مهم اینه که تو هم معیارای اونو داشته باشی و ازت خوشش بیاد، غیر این شانسی نداری برا باهم بودن، چون خود حقیقی ادم نمایان میشه درنهایت حالا هرچقدم بخوای تو چت و بیرون خفن و مغرور و.. بنظر برسی. 

میخواست صحبتو ادامه بده ولی میتونست یه پیام بهتر بده بعدش به نظرم توئم با همون کلمه های کوتاه یا یه ...

خب اگ میخواسته صحبت و ادامه بده چرا بعدش کوتاه دو کلمه ای جواب میداد 

چتت مهم نیس، مهم اینه که تو هم معیارای اونو داشته باشی و ازت خوشش بیاد، غیر این شانسی نداری برا باهم ...

خب اونجا ک گفت تو موزیک فرستادی میتونه بخاطر این باشه ک میخواسته حرف و کش بده ؟

خب اونجا ک گفت تو موزیک فرستادی میتونه بخاطر این باشه ک میخواسته حرف و کش بده ؟

ببین خوشش بیاد از تو هم سیگنال مثبت بگیره که میگیره با این چت، میاد میگه، پسرا زیاد اهل بازی روانی نیستن، لااقل اونایی که بالغن و البته شرایط رابطه رو دارن. وایب خوبی داری شما و بنظرم خوش ذوق و باهوش و مهربونی و میتونی امیدوار باشی به اینده تون، بسپر به زمان رابطه های خوب نیاز به شناخت خوب دارن. 

ببین خوشش بیاد از تو هم سیگنال مثبت بگیره که میگیره با این چت، میاد میگه، پسرا زیاد اهل بازی روانی ن ...

مرسی 

خب ما همکلاسی هستیم ممکنه بخاطر شایعات جسارت نداشته باشه بگه 

اینجا بعضیا گفتن خاسته بحث کش بده ک پرسیده تو موزیک فرستادی 

ولی پس چرا جواب کوتاه بعدش داده ذهنم درگیر میشه 

2810