2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه نیاوردن خیلی خیلی خوبه خاک تو سرم گند زدم تو جوانیم

یجور جونی میگید انگار تااخر عمر جوون میمونید 

منظور از جوونی کردن چیه واقعا؟من وشوهرم ۷ ساله بچه نیاوردیم حالم بد شده دیگه از یکنواختی سفر میریم راحتیم ولی دیگه تاکی؟مسافرت با بچه  پارک رفتن غذاخوردن بابچه ام خب یه لذت دیگه داره

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

بله هست ۱۸ ساله ازدواج کرده

و هردو توافق دارند سر نداشتن فرزند

یادش بخیر یه زمانی با Dial up میومدم نی نی سایت، صدای قیژ قیژش هنو تو گوشمه😄😄 چقدر زود گذشت چقدر زود بزرگ شدیم 😌😌

برام عجیبه کسی بچه دوست نداشته باشه من خودم عاشق بچه ام و همسرم نگران بود به تعویق میخواست بندازه که با اومدن بچه ها الان حسرتش اینه چرا زودتر نیاوردیم که الان بزرگتر باشن واقعا بهشون افتخار میکنه و میگه بزرگترین گنجهای زندگیم بچه هامن

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
یجور جونی میگید انگار تااخر عمر جوون میمونید منظور از جوونی کردن چیه واقعا؟من وشوهرم ۷ ساله بچه نیاو ...

خب شما تجربش رو دارید برای همین براتون مهم نیس اون دوران رو گذروندی🤦🏻‍♀️منو همسرم با این ک نامزدی طولانی داشتیم و تا دوسالم بچه نیاوردیم اما هنو حسرت میخوریم 

بنظر من بچه غیر از مسئولیت و وظیفه هیچی نداره هیچی

این موجود نمیخواست ولی الان هر شب تا بغلش نکنه نمیخوابه  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
این موجود نمیخواست ولی الان هر شب تا بغلش نکنه نمیخوابه

چقدر نازه عزیرم خدحفطش کنه 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺