2777
2789
پدر مادر رو به هیچ‌وجه نباید بی احترامی بشن وبعدم‌همسرنباید‌دلشونو شکستمرد‌باید مدیریت‌بلد باشه

امروز ب شوهرم میگفتممنهیچوقت حلالتون نمیکنم ن تو رو ن خانوادت رو اخه خواهرش رفته بود ب شوهرم گفته بود من ب مادرش بی احترامی کردم شوهرمم زنگ زد ب خواهرم گفت فقط بگو بره طلاقشو بگیره خط قرمز من مادرمه هرچی قسم خوردم ک من نکردم باور نکرد اخرسر گفتم صداشونو ضبط کردم بد خاهرش ک زد زیر حرفش شوهرم قبول کرد دو بار ب خاطر کاری ک نکردم متهمم کردن  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنیی اگه بخوای مثلاا یاا کتاباتو نجات بدی یا شوهرتوکتابتو نجات میدی جدی چون برات مهم تره

عزیزم واقعأ الان دنبال جوابی از این خانم؟؟؟همچین ادمایی ک اولیت زندگیشون انقدر از شوهرشون جلوتر اصلأ نباید ازدواج کنن 

عزیزم واقعأ الان دنبال جوابی از این خانم؟؟؟همچین ادمایی ک اولیت زندگیشون انقدر از شوهرشون جلوتر اصلأ ...

اره خب احتمالا نمیکنم جون زیاد از مردها خوشم نمیاد به نطر من مردهای پشمالو جذابتی ندارن

شوهر میشه جایگزین کرد بعدا من زیاد از مردها خوشم نمیاد حوصلشون را ندارم

کتاب عینش پیدا میشه ولی وقتی یکیو دوست داشته باشی فقط همونه دیگه 

خب خیلیا اینطوری ان بعدش میبینن عهه چرا یهو تغییر کردم

همسر من مادر نداره ولی اگر داشت رتبه اول بچه ننه بودن میگرفت . و تا زمانی که پدر داشت هم غلام حلقه بگوش آقاش بود یعنی میگفت بمیر میمردهمونجا و الان که ۲۴ سال مادرش فوت شده و ۷ سال آقاش محاله غیر ممکنه یک هفته درمیان سر خاک نره   

همسر من مادر نداره ولی اگر داشت رتبه اول بچه ننه بودن میگرفت . و تا زمانی که پدر داشت هم غلام حلقه ب ...

اخه میدونی کسایی ک ی والد رو از دست میدن اون ی دونه ک میمونه رو میپرستن الان ما چون مادرمونو از دست دادیم جونمون واسه بابامون درمیره 

اخه میدونی کسایی ک ی والد رو از دست میدن اون ی دونه ک میمونه رو میپرستن الان ما چون مادرمونو از دست ...

نه باقی اینطور نبودن و نیستن تنها کسی که هفته در میان سر خاک فقط همین یکی هست زمانی که پدرش در قید حیات بود کل شهر زیر رو می‌کرد تا چیزی که آقاش گفته پیدا کنه ولی امان از وقتی که من ببره بازار مدام میگه از اینستا بخر وقت من گرفتی تو چیزی بخر نیستی و...