2777
2789
عنوان

امروز داخل حیاط دانشگاه یه دختر پسر و دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
فقط اینو بهت بگم اینجور ارتباطا ربطی به زیبایی آدم نداره که میگی خیلی خوشگلم نیستم بعد اینکه از خدا ...

هیچ پیشنهادی نیست اصلا بین اون همه کی دیده میشه 

فقط دنبال یه چیزیم که حواسمو از این جریانا پرت کنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچ پیشنهادی نیست اصلا بین اون همه کی دیده میشه فقط دنبال یه چیزیم که حواسمو از این جریانا پرت کنه

اعتماد به نفستو ببر بالا تر نصف قضیه حل میشه 

این دخترا رو ندیدی فیس و افادن زیبایی‌شون هم معمولی پسرا چجور میخوانشون؟. اعتماد به نفسشون بالاس 

اعتماد به نفستو ببر بالا تر نصف قضیه حل میشه این دخترا رو ندیدی فیس و افادن زیبایی‌شون هم معمولی پسر ...

درسته ولی اعتمادبنفسشون طبیعی نیست اکثرا میدونی اغلب غرق ارایش و کارها و حرفای فیکن (چیزی که پسرارو جذب میکنه)لباسای مختلف.... من اینجوری نیستم یه ادم مانتو شلواری که گاهی شاید یه ارایش کم کنه 

میشه بیام خصوصی؟

درسته ولی اعتمادبنفسشون طبیعی نیست اکثرا میدونی اغلب غرق ارایش و کارها و حرفای فیکن (چیزی که پسرارو ...

آره میفهمم چی میگی ، یه ذره دخترا بیش از حد خودشون رو رها کردن و میچسبن به پسرا 

آره عزیزم میتونی

الان امتحان کردم نشد گفت کابل قبل از شما بهتون درخواست دوستی داده

همینجا میگم😅

مشکل بینیمه یعنی از بچگی داداشم مسخرم میکرد سرش میترسم داخل دانشگاه هم این اتفاقات تکرار شه

من ادم پر انرژیم پر از فکر و ایده ولی خودمو بروز نمیدم بخاطر ترس از دیده شدن گوشه نشینم یطورایی 

گاهی میگم کاش یه قیافه کاملا کاملا عادی داشتم حتی اگه زیبا نبودم این ترس از مسخره شدن مثل خوره تو مغزمه 

همینجا میگم😅مشکل بینیمه یعنی از بچگی داداشم مسخرم میکرد سرش میترسم داخل دانشگاه هم این اتفاقات تکرا ...

تو فکر میکنی همه ی دخترا که یکی عاشقشونه بینی‌شون اوکیه؟ 

اصلا 

طرز فکرت رو عوض کن 

ولی یکی از دوستام بینیش اصلا خوب نبود ، با همون بینی ازدواج هم کرد خودش کاملا راضیه از ازدواجش 

ولی بعد عقدش بینیشو عمل کرد 

خودت رو اذیت نکن با این فکرا ، چون لزوما  عشق با اینا به وجود نمیاد 

2810