2777
2789
عنوان

بیاید تک نیت 🧜🏻‍♀️⛅️🤍🌬

| مشاهده متن کامل بحث + 4616 بازدید | 915 پست

دوستم داره؟

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه یعنی منتظری بیاد😃

اره خیلیییی🥲💔

انشالله سه روز دیگه میادپس😍😍😍خوشحال شدم اما انشالله بیاد🥲🥲

چجوری میگیری این تک نیتو

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
آره تا ۳ روز آینده رو بله داد

خیلی بیشعوره پس قراره پریودم ک تموم شد بیاد 

دارم براش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
خیلی عجیبه برام شما یه درصدم طلاق داشته باشی بعدشم بینتون علاقه هستانشالله هرچی به صلاحته

میدونه چیه عزیزم شوهرم دوسم داره خودشم گفته دوسم داره الان منتظر رای قاضیم بگه کی برین محصر بخدا خیلی دوسش دارم من با ۳تا بچه چیکار کنم اصلا نمیزاره ببینم

اره خیلیییی🥲💔انشالله سه روز دیگه میادپس😍😍😍خوشحال شدم اما انشالله بیاد🥲🥲چجوری میگیری این تک نی ...

نه دقت کن تا ۳ روز دیگه یعنی ممکنه پسفردا بیاد

یا تاریخی که ۳ داره

به نیت شما کارت بر میزنم هر کارتی اومد تفسیر میکنم

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

خیلیییییییییی

پس چرا میگه متنفرم و برو نباش

برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)دعا کنید ابروی من و خانوادم حفظ بشه چون کسایی هستن ک میخوان ابرومو ببرن.دعا کنید مشکلم حل شه و این ادما کاراشونو تموم کنن تا منم ی نفس راحت بکشم
2810