2777
2789
عنوان

بیاید تک نیت 🧜🏻‍♀️⛅️🤍🌬

| مشاهده متن کامل بحث + 5294 بازدید | 1070 پست
گلم برا منم بگیرر فداتشمم همون ک گفتم کی حامله میشم دلم اشوبه لطفا هرچی دراومد برام بگو خداخیرت بده. ...

عزیزم چرا انقدر نگرانی

یه خانم زیبایی

در آینده خانواده ت شادی داره 

دوتا بچه هم افتاده 

زندگی خوب 

نگران چی ای 😃

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کوچولو ناامیدی داری انگار یا اگه برات پیش اومده سریعا از خودت دورش کن این حسوهمسرتون آدم قانعی نی ...

صوهرم خیلی ابراز علاقه میکنه بهم دوس داشتنشو همه جوره ثابت کرده بهم..اما دلم یجوریه همش حس میکنم خیانت میکنه...گلم میشه ببینی شوهرم بمن خیانت میکنه؟؟ببخشا اذبتت میکنم

عزیزم چرا انقدر نگرانییه خانم زیباییدر آینده خانواده ت شادی داره دوتا بچه هم افتاده زندگی خوب نگران ...

وای خدا خیرت بده..نگرانیام زیاده بخدا...شوهرم خیلی دوسم داره ها اما همش میگم نکنه خیانت میکنه بهم...فقط یدونه اونم میشه ببینی؟دبگ مزاحم نمیشم بخدا🥲

عزیزم اگر ممکن بود برات میشه اینارم جواب بدی خواهر ناتنیم چه حسی نسبت به من تو دلشه؟استعداد خاصی دار ...

حسش دقیق حس خواهراست

بعضی وقتا ممکنه یکم طمع داشته باشه

بله استعداد داری و بعدش حمایت میشی توسط یه آقا

صوهرم خیلی ابراز علاقه میکنه بهم دوس داشتنشو همه جوره ثابت کرده بهم..اما دلم یجوریه همش حس میکنم خیا ...

نه میگه خسته تر از این حرفاست

خداروشکر😃

2810