2777
2789
عنوان

بیاید تک نیت 🧜🏻‍♀️⛅️🤍🌬

| مشاهده متن کامل بحث + 4603 بازدید | 910 پست
عزیزم میشه برا منم بگی لطفا بادقت بگیر دستت طلا.اسمم فاطمس....میخوام بدونم کی حامله میشم یعنی مدتش ز ...

عزیزم ۷ تا ۹ وعده

کارت باروری براتون افتاده

نهایتش تا آذر سال بعده 

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ۷ تا ۹ وعدهکارت باروری براتون افتادهنهایتش تا آذر سال بعده

وای خدا.بدنم مور مور شد بخدا....الهی ک خیرببینی الهی ک خوشبخترین باشی من خیلی ب تارو. ت اعتقاد دارم عزیزم...پس امیدوار باشمم...

میدونی چقدر طول میکشه

عزیزم من نمیدونم چرا کارتون به طلاق کشیده

ولی دوتا کارت عشق اومده!!!! یعنی همو دوست دارید بینتون علاقه هست 

۲ تا ۶ وعده دیگه 

یه خانم که شاید مادر یا مادربزرگه نقش مهمی داره

هدیه رد و بدل میشه و دیدار هست 

عزیزم من نمیدونم چرا کارتون به طلاق کشیده ولی دوتا کارت عشق اومده!!!! یعنی همو دوست دارید بینتون علا ...

حرف مادرش میگه طلاق بده  واسه طلاقمونم ۱ماه مونده ۲ تا ۶ وعده منظورت ۲ماه تا ۶ماه

عزیزم ازت پرسیدم ک کی حامله میشم اسمم فاطمس هروفت نوبت فا..ل من شد لطفا یکمیم از زندگیم بگو ازخودم و ...

یه کوچولو ناامیدی داری انگار 

یا اگه برات پیش اومده سریعا از خودت دورش کن این حسو

همسرتون آدم قانعی نیست زیاده خواهه حتی اگه اینطور نشون داده نشه 

برکت ، باوری ، رزق و شادی هست براتون 

کارتای خوبی اومدن

وعده ۳ دادببین ۳ ساعت دیگه شاید بیادااا

مرسی عزیزم انشالله 🥹🥹🥹

سه ساعت دیگه ک مطمنم نمیاد ولی میشه این سه مثلا روز هم باشه سه روز دیگه مثلا یا حتی سه ماه دیگه 😫😱😱😂😂😂

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
حرف مادرش میگه طلاق بده واسه طلاقمونم ۱ماه مونده ۲ تا ۶ وعده منظورت ۲ماه تا ۶ماه

نه میتونه ۲ روز تا ۶ روز

یا ۲ هفته باشه 

مادرش پشیمون میشه از حرفش

برای خودت انتظار افتادشاید در حال قضاوت و تحلیله

یعنی چی یعنی حالا حالا ها فکر اشتی نباشم 🤣🤣🤣

اره از خودم مطمنم ک نمیرم ولی میخاستم ببینم اون میاد یا نه و کی میاد😂😂😂

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
یه کوچولو ناامیدی داری انگار یا اگه برات پیش اومده سریعا از خودت دورش کن این حسوهمسرتون آدم قانعی نی ...

ای خدا همشو راس گفتی...ازناامیدی همش گریه میکنم...اره زیاده خواهه تروخدا حلال کنا زیاد سوال میپرسم.همه اینایی ک گفتی همشون حقیقته.......فداتشم همشو مینویسم ی جایی ک  وقتی حامله شدم بیام تاپیک بزنم بگم ک چقد حرفات راس بود....

2810