2777
2789

خواهرم ۲۵ سالشه من ۲۱ خواهر برادر تنی هم نداریم و خودمون دوتاییم بعد چندروز پیش مادرشوهر پدرشوهرش گفتن نباید باهام ارتباط داشته باشه و کلا خیلی دخالت میکنن و همش مهمون داری هاشون رو آبجیم باید بکنه یا ...

حالا چندروز پیش من از این همه رفتارای بد مادرشوهرش و پدرشوهرش خبر نداشتم و تازه فهمیدم الان فهمیدم شوهرش طرف آبجیمه و میگه باهم حرف بزنین حالا اینو که شنیدم آبجیمو با کلی زحمت دیشب مجبور کردم با شوهرش صحبت کنه به حرف مامانش و باباش گوش نکنه و نزاره دخالت کنن قبلا هم سعی کرده بودن ولی خب نشده بود گفتم این بار سعی کنین ولی بی احترامی هم نکنین  

حالا فعلا پدرشوهرش سر یه موضوع میخواست دخالت کنه و میگفت الا و بلا حرف حرف منه و مهتاب باید کمک دست مادرت باشه و ... و مادرشم دخالتای دیگه داشته فعلا که شوهرش داره مقاومت میکنه و نمیزاره دخالت کنن هرچند. اون دوتا مثل طلبکار داد و بی داد میکنن تو رو خدا دعا کنین براشون خدا آرامش و شادی همراه احترام بده این دوتا فقط دلشون میخواد مثل همه ادما مستقل زندگی کنن همین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا درکش میکنمامیدوارم اون خانواده وابسته بپذیرن پسرشون ازدواج کرده و بزارن این دونفر زندگیشون بکن ...

واقعا خیلی آزار دهنده اس هرچی تو این پنج ماه مامان بابام گفتن گوششون بذهکار نبود 

واقعا خیلی آزار دهنده اس هرچی تو این پنج ماه مامان بابام گفتن گوششون بذهکار نبود

باید خواهرت خودش دست به کار بشه 

حالا که شوهرش پشتشه خوبه ولی ممکنه یدفه اونم بکشن طرف خودش یا خسته بشه از این وضع

پیش اونا زندگی می‌کنه یا خونش جداست؟

چطور با اینجور خونواده هایی وصلت میکنید

اولش والا خیلی خوب نشون میدادن خودشونو بعدا اینجوری شدن البته یکم شک کرذما ولی به مامانم گفتم گفت اشتباه میکنم و قبول نکرد ولی در کل پسرشون خیلی خوبه 

همسایه ان

خب بهش بگو رفت و آمدتو باهاشون محدود کن تلفن هاشونم جواب نده یکی در میان زیاد به شوهرم غر نزن بزار اونا غر بزنن بفهمه تقصیر خانوادشه خونتم اومدن چیزی گفتن محلشون نده اصلا انگار نمی‌شنوی حرفاشونو و اتفاقا توعم خونشون برو نمیتونن بیرونت کنن که چیزیم گفتن خواهرت بگه ما خودمون بهتر میدونیم با کی رفت و آمد کنیم

خب بهش بگو رفت و آمدتو باهاشون محدود کن تلفن هاشونم جواب نده یکی در میان زیاد به شوهرم غر نزن بزار ا ...

اره حتما انجام مبدبم فقط من نمیتونم برم زیاد شهر دیگه اومدم زندگی میکنم متاسفانه 

اره حتما انجام مبدبم فقط من نمیتونم برم زیاد شهر دیگه اومدم زندگی میکنم متاسفانه

اشکال نداره ولی هرروز باهاش تماس بگیر احوالشو جویا شو ولی قبلش پیام بده شوهرش که نبود زنگ بزن هفته ای یکبار پیش همسرش تماس بگیر با اونم صحبت کن خواهرتم به شوهرش بگه ببین خواهر من اصلا کاری نداره سرش به زندگی خودش گرمه مامان بابات اشتباه میکنن