2777
2789
عنوان

نامزدم رو کامنت گذاشتن توی اینستا حساس شده

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 26 پست

راست میگه من ی کامنت میذارم ۳۰۰ ۴۰۰ تا لایک میخوره ریپ میخوره میان دایرکت فعلا ک بی صاحابم ولی ازدواج کردم دیگ کامنت نمیذارم😂😂

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

هم جنس خودشو میشناسع پاک کن اینستاتو یا کامنت نده و الا زندگیت سر ی چیز مسخره خراب میشه

نه دیگه قول دادم دیشب کامنت ندم

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راست میگه من ی کامنت میذارم ۳۰۰ ۴۰۰ تا لایک میخوره ریپ میخوره میان دایرکت فعلا ک بی صاحابم ولی ازدوا ...

اینم میگه قبلا هرکامنتی میزاشتی مهم نیست الان دیگه حق نداری 😂😂

یک دلُ این همه غم چرا نصیب من شد؟                           یک یار بی محبت چرا حبیب من شد؟ 

اینم میگه قبلا هرکامنتی میزاشتی مهم نیست الان دیگه حق نداری 😂😂

راست  میگ

خدایا عجلمو برسون مرگمو برسون من دیگه سیرم ازین زندگی قبل این‌که خودم تمومش کنم خودت تمومش کن حتی اگر زمان مرگم ۳۰ سال دیگست باقی مونده عمرمو بهم ببخش و منو ازین دنیا ببر که سیرم....

منم قبل که کامنت میذاشتم تمام پسرا میریختن پیام میدادن دیگه کامنت خیلی خیلی کم میذارم خودمم راحت ترم

دیگه اینکارو نمیکنم😓🥺

این اسمش حساسیت نیست بد دلیه

اسمش نگرانیه عزیزم

حق داره.بد دوره ایه

حالا اگه شوهره بود که کامنت میزاشت که همه مرده و‌زنده نمیزاشتن واسش.

چون مرد ،میگن بد دله

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
اسمش نگرانیه عزیزمحق داره.بد دوره ایهحالا اگه شوهره بود که کامنت میزاشت که همه مرده و‌زنده نمیزاشتن ...

چه ربطی داره ظاهرا شما تو جامعه نیستی 

نه والا اون زنی هم به کامنت گزاشتن اینجوری گیر بده مریضه مرد و زن نداره

ادم باید با یکی باشه بهش اعتماد داشته باشه

اگه قراره مخ یکی با یه کامنت زده بشه ک چه بهتر زودتر بره

چه ربطی داره ظاهرا شما تو جامعه نیستی نه والا اون زنی هم به کامنت گزاشتن اینجوری گیر بده مریضه مرد و ...

به نظرم اشتباه میکنی

آدما رو از رو یه جمله نمیشه قضاوت کرد که بد دله یا نه.

ولی بازم من نظرم اینه که واقعا اینستا کثیفه و حق‌داره.

من خودم و همسرم جفت مون اینستا داریم،همدیگه رو هم چک نمیکنیم

ولی کامنت هم هیچ کدوم نمیزاریم،میدونیم بزاریم چی میشه

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕