2777
2789
عنوان

چرا ازدواج کردم خیلی پشیمونم

625 بازدید | 70 پست

شوهرم هیچی نداره ..... 

واقعا برای خودم سواله بر چ اساسی زنش شدم

از رو معده تصميم گرفتم فک کنم

دوسال نیم ازدواج کردم 

کسی هست این حسو داشته باشه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب چرا موقع ازدواج هواستو جمع نکردی ؟؟

سنتی ازدواج کردید؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

چه بسا ازدواج هایی که با چشم بسته صورت گرفت و بعد از ازدواج چشم باز شد و خراب شد 🤦‍♂️🤦‍♂️

متاسفانه تو جامعه مسخره ای زندگی میکنیم که این موضوع رو اصلا بهش درست و حسابی رسیدگی نمی‌کنند از پایه مشکل داریم 

چه جامعه 

چه خونواده 

چه خود شخص 

قبل از ازدواج باید چشم و گوش و همه چیز رو باز کنیم و ببینیم و بشنویم و درک کنیم و هضم کنید و بفهمیم . .. 

بعد ازدواج  دیگه باید خیلی چیزا رو ببندیم و فکرمون تو زندگی و خونواده و .. ای که تشکیل دادیم باشه 

متاسفانه الان برعکسه

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه 🌹
نه دوست بودیم نمیدونم چرا

اشتباه کردی 

الان یعنی فقط مشکل مالی دارید اخلاقی خوبه؟؟

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏

عزیزم تو شرایطشو قبل عروسی دیدی درست نیست راجع به همسرت اینطور صحبت کنی یه زمانی انتخاب خودت بوده به خاطر احترام به شخصیت خودت این حرف و نزن

و اینکه درسته پول مهمه ولی قطعا یه چیزایی داشته که انتخابش کردی برو نکات مثبتشو برای خودت یاد آوری کن گناه داره ممکنه الان کسی بگه جدا شو یا این حرفا ولی پشیمون میشیا به خوبیاش فک کن دست خودش نیست شاید زحمتشو می‌کشه ولی خب نتیجه نمیده☺️

2810