2777
2789
عنوان

چی بگی به مرد رگ غیرتش میزنه بالا ❓⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 84 پست

نمیدونم 

من شوهرم عکس ناجور میدید هرکار کردم ترک نکرد یروز ربت سرکار از خودم عکس سک..سی گرفتم ناجوووور فرستادم براش گفتم اینارو ببین قلبش گرفته بود همکاراش برده بودنش بیمارستان 

دیگ ندیدم کاری بکنه 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مثلایبارآرایش کرده بودم وباهاش بحث کرده بودم قبلشمن همینطورکه جلوی میزآرایش نشسته بودم یهوکلیدانداخت ...

وایییی من بودم میکتمش 

خیلی حساسم رو لوازم ارایشم 

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 
نمیدونم من شوهرم عکس ناجور میدید هرکار کردم ترک نکرد یروز ربت سرکار از خودم عکس سک..سی گرفتم ناجوووو ...

خدا میدونه در چه حدی بوده😂 

اشکالی نداره اگه گاهی حریفِ خستگی‌هات نشدی🫂
فعلا تو روی پسر غریبه هم نگا نکردم😂شاید چن سال دیگه عاقل شدم و ازدواج کردم این کارو امتحان نکنم😎

در  هر حال غیرت هیچ پسری را تحریک نکنید 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

وای خاک برسرم🤦‍♀️قلبش واسه چی گرفت؟

عکسای منو دید 

فکر کرده من ندارم چیزایی ک اون زنا دارن😏

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نه اصلا

تو با انرژی زنانه ات میتونی کاری کنی که زندگیت با همسرت بهشت باشه از خودت دریغ نکن اینو

هآی؛من ستایشم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…
2810