2777
2789
عنوان

من بچه خیلی دوست دارم اما دلم نمیخواد بچه بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅😅هیچ وقت با یه حرف به بقیه برچسب بیماری مخصوصا افسردگی نزن

دقیقا منم عین توام

دلیل مجرد ماندنم همینه 

خواهرمو همین بود شوهرش بعد ۵ سال زد زیر قولش گفت با بچه یا طلاق 

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
تو نخوای بقیه نوه میخان و بنظرم لازمه عصای دستتونه

به قول یکی عصای دست تو پیری بدن و عضلات سالم و یک منبع مالیه.....واقعا دلم نمیخواد تو پیری برای کسی مخصوصا بچه هام دردسر باشم.....چه گناهی کردن که باید جوونیشونو بذارن پای من؟اگر بخوام بچه بیارم،هیچ وقت با این دید که عصای دستم باشه نمیارم.....

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

اولا شماکه خالقش نیستی شما بعنوان یه وسیله این شرایطو فراهم میکنی که یه روح بیاد رو زمین و داستان زندگیشو بسازه و رشد و تکامل پیدا کنه شما یه فرصت میدی و یه مسولیت گردن میگیری وبهش خدمتی میکنی 

من اینجوری بهش نگاه میکنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
اسی حالا شوهر بذار بکنی بعد

چه ربطی داشت؟اینجا حتی نمیشه از سبک زندگی که دوست داری داشته باشی بگی

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

چه خوب که پشیمون نشده....گاهی میگم نکنه اولش موافقت کنه اما بعدا با حرف اطرافیان پشیمون بشه؟

نباید با کسی ازدواج کنی که با این مساله «موافقت» کنه. باید با کسی ازدواج کنی که خودش بخواد که بدون فرزند باشه. چون کسی که موافقت کنه یه جایی فیلش یاد هندستون میکنه. من خودم بچه دارم و بچه م رو هم دوست دارم و قصد دارم باز هم بچه دار بشم. ولی میگم اگه خودت نمیخوای تحت هیچ شرایطی بچه دار نشو. چون بچه داری واقعا سخته. بچه دار شدن زندگیت رو زیر و رو میکنه. بدنت رو و مغزت رو کلا تغییر میده. اگر این تغییرات رو نمیخوای بچه دار نشو. اونایی که عاشق بچه هستن کم میارن، چه برسه کسی که بچه نمیخواد.

اولا شماکه خالقش نیستی شما بعنوان یه وسیله این شرایطو فراهم میکنی که یه روح بیاد رو زمین و داستان زن ...

ولی من اینجوری بهش نگاه نمیکنم.....من خودم رو در برابرش مسئول میدونم....پیش خودم میگم خوب من ذات این دنیا رو و شرایطش رو دیدم،پس میتونم تصمیم بگیرم که موجودی رو به این دنیا بیارم یا نه....

ولی من اینجوری بهش نگاه نمیکنم.....من خودم رو در برابرش مسئول میدونم....پیش خودم میگم خوب من ذات این ...

شما فلسفه وجود ادم رو اشتباه متوجه شدی کلا ادمی در رنج افریده شده وظیفه ما نیست اونو در ناز و نعمت بزرگ کنیم (هرچند که باید تلاشمون رو در این راه بعنوان پدر و مادر داشته باشیم )ولی حتی اماما هم فرزندانشون دچار رنج شدن بحث اینه روحش به رشد برسه به شناخت و عبودیت  و عمل نیک برسه تو همون شرایط و پلنی که هست چون این دنیا فانی هست و سرایی باقی در پیشه 

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
شما فلسفه وجود ادم رو اشتباه متوجه شدی کلا ادمی در رنج افریده شده وظیفه ما نیست اونو در ناز و نعمت ب ...

یکی از دلایلم هم همینه....فلسفه ی دنیا و زندگی و وجود انسانهارو دوست ندارم....فکر میکنم اگه بخوام با این دید به قضیه نگاه کنم احساسی هست‌...نه منطقی....من منطقم به احساسم غلبه داره....

یکی از دلایلم هم همینه....فلسفه ی دنیا و زندگی و وجود انسانهارو دوست ندارم....فکر میکنم اگه بخوام با ...

پس بیشتر مطالعه کن بهش میرسی با منطق

2810